• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De veelzijdige Jandino Asporaat stond de afgelopen dagen, samen met Onchi en Judeska, met zijn show ‘Laga nan bin!’ in Brakkeput Mei Mei. Gisteravond sloot hij af met een spetterende show waarbij hij naast cabaret, zang en dans ook een boodschap mee gaf. “We hebben elkaar allemaal nodig.”

Alle vijf voorstellingen waren uitverkocht. De grappenmaker opende zijn show op een vrolijke manier en viel met zijn grappen gelijk met de deur in huis. Hij werd muzikaal begeleid door zijn collega waarmee hij ook in Nederland rond toert. Ook Onchi was aanwezig om verhaaltjes voor te lezen over ‘Hans en zijn grietje’ en in de pauze kwam Judeska tevoorschijn om geld uit te rijken aan de CliniClowns.

Boodschap
De getalenteerde duizendpoot wilde de bezoekers na zijn show nog een boodschap meegeven: “Er is zo veel aan de hand op Curaçao. Er wordt onderling veel ruzie gemaakt, maar we hebben elkaar allemaal nodig!”, zei Asporaat overtuigend. “Als je iemand op straat tegen komt die boos gedrag vertoont, zoen hem of haar gewoon”, zei hij er grappend achteraan. Met deze boodschap verlieten de bezoekers applaudiserend zijn show.

2 reacties op “‘We hebben elkaar allemaal nodig’”

  1. Ik bedoel natuurlijk: ‘hebt mogen genieten’ en ‘dat ik erin voorkwam’. Keep on writing!

  2. Vanuit de hangmat in Bocas zeg ik: bedankt voor dit bericht! Ben erg blij dat je van deze show heb mogen genieten! En wat leuk dat ik er okk ioorkwam:)