• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws restaurantweek 2010CURAÇAO – Verschillende restaurants met verschillende keukens openden deze  week hun deuren voor de derde editie van de Restaurantweek Curaçao. Versgeperst.com vroeg zich af hoe de restaurants en bezoekers deze week tot nu toe hebben ervaren.

“Ik vind de restaurantweek erg leuk. Vorig jaar ben ik bij drie restaurants geweest”, vertelt de 31-jarige Ludrith. “Deze week heb ik twee restaurants bezocht, maar dat zijn zeker niet de laatste voor deze week. Voor mij is uit eten gaan gezelligheid.”

Vol
De 28-jarige Liezeth heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om te gaan eten bij CRU Steakhouse & Wine Bar. “Ik heb deze week één restaurant geprobeerd en wil er nog wel meer uitproberen. De restaurants die ik heb gebeld zitten allemaal al vol, helaas ik ben te laat.”

Mooie prijs
Fleur (24) vindt de restaurantweek een leuke gelegenheid voor een avondje uit met vriendinnen. “Ik ben naar Landhuis Daniel’s geweest en de sfeer was gezellig. 45 gulden is op zich een mooie prijs voor een drie-gangenmenu, maar je kreeg er niet ontzettend veel voor terug. Het toetje vond ik het lekkerst!”

Augustinus
Serveerster van Augustinus Romy vertelt ons dat de Restaurantweek redelijk goed loopt. “Het publiek is enthousiast, vindt het eten lekker en de bediening is goed. De klanten vinden dit een aangename manier om kennis te maken met onze producten. Deze week is er meer volk op afgekomen en is het ook drukker dan normaal. Zelf hebben wij via Facebook ons restaurant gepromoot en zo laten weten dat wij meedoen aan de restaurantweek.”

Primas
“Deze week hebben we meer reserveringen gekregen”, vertelt serveerster Angie. “Het loopt goed en we hebben een drukke week. De klanten zijn tevreden en vinden het eten lekker. Als de klanten weggaan, geven wij ze een flyer mee met onze specials en hopen natuurlijk dat ze nog een keer bij ons komen eten.”

Asia de Cuba
De restaurantweek loopt en bevalt goed wordt ons verteld. “Asia de Cuba heeft ook een speciale banner voor de restaurantweek op de website van Versgeperst.com. Daarnaast hebben we ook een facebookpagina aangemaakt voor de culinaire week. Het restaurant is druk en het publiek vindt het eten lekker. We merken dat er ook ander soort publiek op het restaurant afkomt deze week.”

Landhuis Classics
“We zitten lekker vol en moeten zelfs mensen weigeren”, vertelt eigenaresse Patricia. “Het publiek is tevreden en vindt de locatie mooi. Voor de meeste mensen die we deze week op bezoek krijgen is het de eerste keer dat zij hier komen. Dat kan liggen aan het budget dat zij niet hebben en dan is de Restaurantweek toch de kans om hier te komen eten.”Patricia vertelt dat  het mooie en sjieke interieur mensen vaak afschrikt. “Men denkt al snel dat het erg duur is, maar dit is juist niet zo. Ik denk dat dit publiek nog wel een keer terugkomt als zij iets speciaals te vieren hebben.”

De Kleine Wereld
Serveerster Wenke geeft aan dat de restaurantweek best goed loopt. “We leggen het concept en menu aan tafel uit en de mensen vinden het eten lekker. Ik zie dat we ook tafels hebben met nieuwe klanten. Buiten voor het restaurant hebben we ook borden geplaatst zodat mensen kunnen zien dat wij meedoen aan deze week, wat ons menu is en welke wijnen we daarbij aanbieden.”

www.versgeperst.com