• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De jongste directeur van Curaçao is geboren! Gisteren is de tienjarige Nicole Andrea Galarraga, op Wereld Dierendag, vernoemd als Dolphin Academy’s eerste Junior Boss. De jonge kinderdirecteur is de eerste die deze titel mag dragen en daarmee een jaar lang de jongste directeur van het eiland.

Uit alle 110 inschrijvingen, werd de tienjarige gisteren verkozen en mocht ze na de overhandiging meteen een rol in de dolfijnenshow spelen. De Junior Boss van Dolphin Academy zal alles leren over de onderwaterwereld en het goede voorbeeld geven aan andere kinderen wat betreft natuurbehoud. “Ik wilde dit zo graag en nu ben ik gewoon de Junior Boss van Dolphin Academy geworden. Ik ben zo ongelooflijk blij!”, aldus het blije winnaresje.

5 reacties op “Jongste directeur van Curaçao”

 1. Bryan Wat zijn we toch simpel , blank is altijd nederlander,niet naar school geweest ?

 2. Bryan, bo kabes di hala? Wat bedoel jij met echte Curacaoënaar? Ken je de geschiedenis van ons eiland niet? Als de blanken niet de slaven van Africa (die door hun eigen mensen ook tot slaaf zijn gemaakt) hadden overgebracht naar (o.a.) Curaçao, leefden ze daar nog in de miserie. Ik ben blank, maar ik ben een trotse ‘Yu di Kòrsou’. Ik respecteer elk individu, ondanks zijn/haar huidskleur, religie, etc. De ‘echte’ Curacaoënaar houdt van ons eiland en alle inwoners, ongeacht de huidskleur.
  Nicole Andrea Galarraga, van harte gefeliciteerd met jouw titel. Geniet van de ervaring!

 3. @bryan,
  Jou leven ziet er als een vat zuurkool uit.
  Gallaraga klinkt niet NL. En om op het uiterlijk al te concluderen dat zij een NL is vindt ik buiten alle proporties.
  Mijn insteek is dat hier zeer zorgvuldig mee is omgegaan en dat zij door haar presentatie is gekozen en niet minder dan dat.
  Ik vind het top dat Dolphin Academy dit soort kansen biedt aan kinderen. Google over 20 jaar maar op haar naam. Zeker weten dat zij heel wat heeft bereikt in haar leven.
  Nicole succes in je nieuwe baan als Junior Boss. Je CV is voorzien van een zeer interresante werkervaring.
  Die zuurpruim van een Bryan kan dit niet zeggen.

 4. Och och och moeten we weer RASCISTISCHE reacties plaatsen op dit soort artikelen over KINDEREN! Heel triest Bryan!

 5. val die kinderen wint een blanke nederlander geef een echte curacaonaar de kans
  van mij mag zij het proberen bij dolfinarium in nl