• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De minister van Economische Ontwikkeling Abdul Nasser el Hakim heeft voor een dag zijn colbert ingeruild voor een schort in de keuken. Samen met het personeel van het MEO heeft hij bij ‘Angelica’s Kitchen’ een unieke avond gehad waarbij teambuilding het hoofdgerecht was.

Door de opheffing van de Nederlandse Antillen zijn er verschillende veranderingen aangebracht binnen de ministeries. Om meer bereidheid te creëeren onder de medewerkers is deze teambuilding avond georganiseerd met een kooksessie.

Leren kennen
Tijdens de avond werd er geoefend voor een effectieve samenwerking wat de productiviteit ten goede komt. Een gemengde groep collega’s was bijeen om hiermee te oefenen en elkaar beter te leren kennen. “Je leert je collega’s in een relaxte en prettige sfeer beter kennen”, vertelt minister Hakim.

Onder de indruk
Het kookteam van ‘Angelica’s Kitchen’ begeleidde de groep en legde met genoegen het concept uit. “De groepen die hier komen vinden het een grappige ervaring en goedkoop voor een vijf-gangenmenu.” Hakim was erg onder de indruk: “Curaçaoënaars zijn erg inventief. Angelica heeft van de keuken een plek voor teambuilding gemaakt en heeft de toeristenmarkt die van haar initiatief genieten. Zij is een genie”, aldus de minister van MEO.

Applaus
Aan de het einde van de avond gaven de collega’s elkaar een daverend applaus. Voor het lekkere eten maar ook voor het kookplezier dat zij met elkaar hebben gehad.

www.versgeperst.com