• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zet je NaviGAYtion maar aan, want vanaf morgen organiseert Curaçao GayPlasa het Get wet weekend. Tot volgende week zondag kunnen alle gay -en openminded people op verschillende locaties terecht om te feesten en genieten van shows. Het weekend wordt morgen ingeluid met een gratis cocktailparty.

Morgen kun je vanaf 20.00 uur in het Maritiem Museum terecht om te beginnen met wat coctails. Zaterdag wordt er verder gefeest tijdens de NaviGAYtion beachparty op Porto Marie. Het feest duurt van 21.00 tot 02.00 uur en kost 25 gulden. Voor dat geld krijg je ook een t-shirt en voor degene die graag willen drinken en geen ‘bob’ willen zijn, vertrekt er om 20.00 uur een bus vanaf Floris Suite Hotel. De bussen rijden om 00.00, 01.00 en 02.00 uur terug naar het hotel.

Feestjes
Zondag begint het feest al vanaf 16.00 uur met een Sunset Pool Lounge Party bij Floris Suite Hotel. Je kunt hier gratis terecht. Woensdag gaan de activiteiten verder met een gratis filmavond in Pink House van 19.00 tot 22.00 uur. Liefhebbers van Dragshows kunnen zondag 8 oktober nog terecht in het Entertainment Center TBA. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop 30 gulden en aan de deur 35 gulden. Het weekend eindigt zondag 8 oktober waar je voor 10 gulden kunt dansen op de Madame Jeanette Party in TuTu Tango van 23.00 tot 03.00 uur.

12 reacties op “Maak je borst maar nat”

 1. @R. Haanman: Is daar dan sprake van? 🙂

 2. merneer Haanman of mevrouw Haanman u bent een griezel…..
  deze achterlijkheid vind ik verschrikkelijk.

 3. Ferdinand, ben het helemaal met je eens. Zag laatst in het Sehos zo’n joch met de broek op de grond en onderbroek tot halverwege de billen. Het zal wel weer ‘nos kultura’ zijn, maar het is ronduit onbeschaafd. Maar beschaving is op dit eiland ver te zoeken. Wat wil je ook met kinderen die in ouderloze gezinnen worden opgevoed of door ouders die zelfs in een woonwagenkamp geweigerd zouden worden.

 4. Het door Haanman aangehaalde (vrijwel onzichtbare) deel van onze bevolking betreft vermoedelijk één op elke tien bewoners van deze rots. Bijna vijftienduizend mensen dus. Ik zou willen dat de gelovigen zich eens minder manifesteerden. Ik kan wel vinden dat ze mij doorlopend lastigvallen, maar of het daarom ook leidt tot meer wederzijds begrip? Geen haalbare kaart. Je mag kennelijk ook vertellen dat JIJ niet stuurt, maar een onbewezen factor uit een niet slecht verspreide verhalenbundel. Ieder zijn meug, Voor iedereen vrijheid van meningsuiting. Ik word bijvoorbeeld onpasselijk van al die heteromannen die zo nodig aan de wereld willen laten zien welk merk ondergoed ze dragen, door hun jeans ongeveer tot halverwege de hamstrings te laten zakken. Dat mogen ze voor mij nu eens morgen verbieden als totaal onfatsoenlijk. Of ondergoed ONDER een zwembroek, ook lekker hygiënisch…

  Groeten van een overtuigd hetero met geen enkel oordeel over andersgezinden.

 5. Homofilie komt bij zo’n 450 diersoorten voor.
  Homofobie bij 1. Wat is er onnatuurlijk, R. Haanman?

 6. @R.Haanman

  Ze mogen je wel helpen in de winkel maar je niet lastigvallen. Je bent lekker duidelijk en zeer kortzichtig over homo’s. Blote billen van vrouwen mag wel omdat jij het mooi vindt. Gelukkig leven we in een vrij land! Waar jij ook je mening mag hebben en de homo’s dezelfde rechten hebben als iedereen.

 7. @Angelique, ja nu nog kunnen trouwen en kinderen adopteren en dan zijn we een stuk verder! en ook graag hand in hand kunnen lopen

 8. Mooi dat dit kan in 2011 als een land Curaçao!

  Iedereen heeft het recht om zijn geaardheid te tonen en R.Haanmaan, jij hoeft er toch niet heen te gaan? als je het niet wilt zien, fijn!.. maar de mensen die dit “feest” wel willen meemaken, veel plezier.. en hoop dat het een traditie is dat elk jaar terug kan komen.

  En het is niet slecht voor curaçao om zulke evenementen aandacht te besteden, helaas word er door het geloof het alsnog niet geaccepteerd als mensen anders zijn!

 9. Lijkt mij een mooi feest voor Wiels, Asjes en Jamaloodin. Wellicht kan de organisatie gratis kaartjes en uitnodigingen versturen?

 10. Schotte en Wiels houden zo van de media.. kunnen ze hier gezellig meedoen!

 11. @R.Haanman: Doe je ogen open ! We leven in 2011 ! Doen deze mensen enig kwaad? Ga je ook over fatsoensnormen liggen zeuren als er met blote billen gezwaaid wordt tijdens carnaval?

 12. Verschrikkelijk. Ik zou graag terug gaan naar de tijd dat homofielen hun geaardheid verborgen hielden en bewaarden voor thuis, achter de gordijnen. Ik heb niets tegen homo’s, maar val mij niet lastig door met blote billen op straat te lopen zwaaien zoals bij de gay parades. Dat gaat alle fatsoensnormen te buiten.