• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Girobank organiseert in oktober het ‘Lamunchi Festival’ waarbij scholen een product moeten maken met ‘lamunchi, Curaçaose limoen, als hoofdingrediënt. Maar liefst zestien scholen hebben zich met groot enthousiasme opgegeven om deel te nemen aan het festival.

De bank organiseert dit festival op 29 oktober in het kader van het zesjarig bestaan van spaarvarken ‘Oinki’. Oinki is gecreëerd door de Girobank om kinderen aan te sporen om te sparen.

Beste plan
In een ondernemingsplan moeten de scholen aangeven op welke manier zij denken het product met het hoofdingrediënt te verkopen aan de bezoeker.  De school met het beste ondernemingsplan en beste bedrijfsvoering wint 10.000 gulden dat kan worden uitbesteedt aan schoolmateriaal.

Deelnemende scholen
De zestien scholen die deelnemen aan het Lamunchi Festival zijn de Goiloschool, het Berg Carmel College, Elis-Juliana-Sheila Karel school, Fatima College, Glorieux College, Schotborghschool, Kolegio Julio Henriquez, Piarschool, Römerschool, Nieuwindt College, Oranjeschool, Van Houtenschool, St. Franciscuscollege en de St. Margaretha school.

1 reactie op “Lamunchi-strijd barst los”

  1. Is Girobank niet de bank geleid door door een directeur die die al meer dan 10 jaar AOV ontvangt, dit jaar grootaandeelhouder is geworden en zich daarom binnen en buiten de bank (Raad van Commissarissen) kan omringen met ja knikkers van het ergste soort?