• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Iedere donderdag geeft Versgeperst.com je een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas op Curaçao. Deze week in The Cinemas de komedie: What’s your number, geregisseerd door Mark Mylod.

Wanneer Ally (Anna Faris) nietsvermoedend in een magazine zit te bladeren, komt ze een artikel tegen wat haar bestaan als single helemaal op zijn kop zet. Volgens het artikel is het namelijk zo dat vrouwen die in hun leven meer dan 20 partners hebben gehad, hoogstwaarschijnlijk de rest van hun leven single blijven. Wanneer Ally de mannen in haar leven begint te tellen, verliest ze de hoop ooit nog te trouwen. Ze begint een wilde zoektocht naar de beste ‘ex’ in haar leven. Haar knappe buurman (Chris Evan) helpt haar hierbij, in ruill voor Ally’s hulp bij het vermijden van zijn ex-vriendinnen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QNLiOojDgLE[/youtube]

3 reacties op “The Cinemas: What’s your number”

 1. wat is daar mismee dan rommel achterlaten in de bios dat gebeurd in elk land en dat levert weer werkgelegenheid op. en dat gebel en smsen dat kan je niet meer tegenhouden in deze moderne wereld anno 2011 . ik zou zeggen koop een beamer en maak zelf een thuisbioscoop veel gezelliger en intiemer !

 2. Ik kan me helemaal vinden in de reactie van R. de Jongh. Ik hoor zo vaak dat Nederlanders hier te weinig inburgeren, maar wat moet ik dan anders doen?
  Moet ik net als de yu Korsow ook mijn rotzooi onder de bioscoopstoelen achterlaten? Moet ik net als de yu Korsow ook doorrijden bij een rood verkeerslicht en geen richting meer aangeven als ik afsla? Moet ik net als de yu Korsow bij ankomst bij de bakker schreeuwen ‘geef me een broodje worst’ in plaats van mijn beurt af te wachten? Moet ik net als de yu Korsow als ik bij de kassa aan de beurt ben in alle rust mijn BlackBerry bericht afmaken in plaats van de cassiere te woord te staan?
  Nee, hier voel ik mij te groot voor en hier pas ik voor. Inburgeren ok, maar mezelf verlagen, NEE.

 3. Curacao mag trots zijn op haar twee fraaie bioscopen, ook nog eens voorzien van riante parkeergelegenheid. Helaas doen de voornamelijk Curacaose bezoekers hun uiterste best het avondje bioscoop dat zo leuk kan zijn voor velen te verpesten. Dan heb ik het met name over tijdens de film de zaal binnenkomen en vervolgens uitgebreid te gaan bellen en teksten, waardoor je of door de gesprekken of door het licht van de mobieltjes de film niet meer kunt volgen. Daarnaast is het de lokale cultuur om al het niet genuttigde eten en drinken (en hun verpakking) onder de stoel achter te laten, want de afvalbakken is toch minimaal 10 meter lopen.
  Ik krijg regelmatig bezoek uit het buitenland waarmee ik graag een bioscoopje zou pikken, echter ik zou me schamen hen te laten kennismaken met het gedrag van de lokale bioscoopbezoeker.
  En waag het niet om een yu Korsow daarop aan te spreken, want dan is het ‘falta di respet pa nos kultura’. Kiko kultura?!