• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Altijd al kennis willen maken met de kunst van het tatoeëren? Dit weekend is de eerste Caribbean Tattoo Convention op Curaçao. Tattooliefhebbers kunnen genieten van acts, bikes, airbrush en deelnemen aan wedstrijden terwijl lokale en internationale artiesten hun werk tentoonstellen.

Tatoeëerders uit Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Nederland, Amerika en zelfs Italië en Finland zullen hun kunsten vertonen op het spektakel. Er is de hele dag een DJ aanwezig en er zullen ook bikini -en modeshows te zien zijn. De Caribbean Tattoo Convention vindt zaterdag en zondag plaats van 12.00 tot 21.00 uur in het Breezes. De entree is 25 gulden en als je beide dagen wilt gaan kan je aan de deur een apart ticket kopen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hra7r0U11qA&feature=player_embedded#![/youtube]

4 reacties op “Caribisch tatoeëren”

 1. Ik ben het volledig eens met R. Haanman. Het wordt tijd dat de Curacaoenaar eens wat besef van fatsoen word bijgebracht. Als ik een sollicitant op bezoek krijg met zichtbare tatoo of piercing is het sollicitatiegesprek al afgelopen voordat het begonnen is.

 2. @ r.haanman.

  dit is wel een beetje bekrompen.
  Bij u thuis komt er niemand binnen met tatoeages? wat een een onzin.
  Laat je iedereen eerst uikleden om te controleren of zo tattoos hebben?
  Sommige tattoos zijn een beetje overdreven, in de nek of op het gezicht maar laat mensen toch lekker doen wat ze willen.
  Bida bo bida!

 3. Vroeger waren tatouages alleen voorbehouden aan criminelen en asocilalen. Tegenwoordig loopt meer dan driekwart van de bevolking met tatouages. De conclusie dat driekwart van de bevolking crimineel en asociaal is mag u zelf trekken.
  Bij mij thuis komt iemand met tatouages er echter niet in.

 4. Op zondag 2 oktober verzorgt de lokale pop-rock band Charming Bastards ‘s avonds een uur lang de muziek op de Caribbean Tattoo Convention.