• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht en nemen we een kijkje in iemands leven, omgeving of werk. Dit keer ontmoeten we zanger Levi Silvanie die onlangs op Curaçao North Sea Jazz Festival stond.

De 23-jarige Silvanie kwam toen hij 6 jaar was voor het eerst in aanraking met muziek. Zijn ouders zijn een bekend Gospel-duo op het eiland en de drummer van de band kwam tijdens een optreden niet opdagen. Het jonge talentje dook achter het drumstel en speelde mee tijdens het optreden van zijn ouders.

Carrière
De zanger begon in zijn jongere jaren als drummer en ging verder als rapper. Hij vormde een band maar toen dat uiteindelijk niks werd dook hij achter zijn vaders gitaar. Hij begon zijn eigen nummers te schrijven. Dat was het begin van zijn eigen carrière. Later toen hij in Nederland kwam kreeg hij een baantje bij Crazy Pianos en tourde hij met een band door Europa. “In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd”, vertelt hij.

Ode aan de liefde
De inspirerende zanger vertelt ons hoe hij in aanraking kwam met muziek, wat hem inspireert en hoe hij het heeft ervaren om op Curaçao North Sea Jazz Festival te staan. Ook bezoekt Versgeperst.com het talent tijdens zijn optreden in Pampus waarbij hij voor zijn vertrek naar Nederland nog een ode brengt aan de liefde.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tnS_ewN140k[/youtube]

www.versgeperst.com