• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – 350 deelnemers, 135 boten, internationale artiesten en duizenden bezoekers. De Heineken Regatta 2010 is zonder twijfel een succes te noemen. Om dit te overtreffen, haalt de organisatie ook dit jaar alles uit de kast, inclusief entertainment voor jong en oud en de grootste lokale en internationale artiesten.

Na een dag vol zeilen en competitie is het vrijdagavond 11 november tijd voor muziek en dans. Behalve de lokale bands Area 51 en Dreams staat niemand minder dan de Britse Reggaelegende Maxi Priest op het programma. De artiest werd bekend met nummer als Close to you en World Wild en zal de Regatta Village in Jamaicaanse sferen brengen.

Zaterdagavond
Ook de zaterdagavond gaat niet zonder slag of stoot voorbij. De show staat zaterdag in het teken van rasechte reggaeton. El Patron met als mainact Tito ‘El Bambino’ zal het publiek in hogere sferen brengen. Ook lokale artiesten doen hun entree op deze zaterdagavond: Ephrem J staat samen met Enmeris op het podium. Als mainact staat de enige echte bachatalegende Elvis Crespo op het programma.

Tickets
Kaarten voor vrijdagavond 11 november kosten 50 gulden en voor zaterdag 12 november 75 gulden. Details over het verdere programma van de Heineken Regatta zullen de komende weken bekend worden gemaakt. De routes voor de boten zullen waarschijnlijk hetzelfde zijn als vorig jaar.

 

www.versgeperst.com