• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Junior Tecla zal zaterdag de sterren van de hemel spelen met zijn nieuwe band Turtuga. Kas di Kultura presenteert dit live concert en het zal de eerste keer zijn dat de zanger met zijn nieuwe bandleden optreedt. “Zaterdag zal ik de toekomst presenteren”, vertelt hij.

De populaire Curaçaoënaar is sinds kort terug op het eiland voor zijn tweede single en blijft in ieder geval nog tot de Heineken Regatta. Tecla is de helft van de tijd in Nederland, en de andere helft maakt hij Curaçao onveilig. “Ik heb grote plannen met mijn nieuwe band, voor optredens in Aruba, Curaçao en Bonaire, maar daar wil ik nog niet teveel over zeggen.”

Turtuga 
Tijdens het optreden zal de zanger, samen met zijn nieuwe band, zijn eigen muziek spelen. De bandnaam ‘Turtuga’ was ook de naam van Tecla’s productiebedrijf. “Turtuga is mijn alter-ego. Het is eigenlijk al jarenlang mijn bijnaam, omdat ik een beetje traag ben”, vertelt de zanger lachend. “Ik ben er laatst achter gekomen dat Turtuga ook een symbolische betekenis heeft. Het gaat over een dier dat geboren wordt en op veel verschillende plekken komt maar uiteindelijk terugkeert naar waar hij vandaan komt, dat vond ik wel mooi.” Turtuga zal ook de titel worden van zijn eerste album.

Cultuur
“Ik draag cultuur uit op een vernieuwende manier door het verleden met de toekomst te mixen”, vertelt het talent. “Kas di Kultura heeft ons geboekt om de toekomst te presenteren, omdat ze vinden dat ik de toekomst ben.” De zanger vertelt dat hij een grote verrassing heeft voor het publiek en ook wil hij nog een beroep doen op de Curaçaoënaren. “Ik wil dat niemand meer vuil op straat gooit”, aldus Tecla. Zaterdag vanaf 20.15 uur zal de band te bewonderen zijn op het Brionplein.

2 reacties op “Junior Tecla presenteert de toekomst”

  1. Gaaf! nu al zin in!

  2. Junior zet hem op maak je moeder trots (wat ik al ben) Love you