• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nog één week reist Luna Blou naar Europa en schotelt de meest uiteenlopende films voor. Deze week is het een Duitse met een vleugje Zuid-Amerika. Behalve film, komt producer Boskwiri ook aan bod met een voorstelling en laat La Tentashon van zich horen.

El Sistema is een Duits drama geïnspireerde door Venezuela. De film gaat over een netwerk van kinder- en jeugdorkesten, muziekcentra en workshops in Venezuela. Meer dan 250.000 kinderen nemen deel aan onderdelen van El Sistema. De sprookjesachtige film gaat over een visie die realiteit wordt en hoe de kracht van muziek ervoor zorgt levens te veranderen van duizenden kinderen. De Duitse film is Engels ondertiteld en zondag om 15.00 uur te zien. Entree is 13,50 gulden.

Boskwiri: Ora bo ta wak den di mi, otro ta fiesta den di bo
Dit stuk beschrijft het verhaal van een dronken man die zich erg bemoeit met het leven van anderen. De hoofdrolspeler (Boskwiri)  is dagelijks te vinden bij een snèk. Hij heeft het hoogste woord en heeft commentaar op iedereen en zijn eigen leven vindt hij perfect. Zijn vrouw zal hem zeker niet verlaten en bij hem kan nooit iets misgaan. Doordat hij zich zo bezighoudt met het leven van anderen, vergeet hij wat er in zijn eigen leven gebeurt en wat hij heeft. In het stuk is er ook een speciaal optreden van Chokoi. De Papiamentstalige voorstelling is zaterdag om 21.00 uur en zondag om 20.00 uur te zien bij Luna Blou. Entree is 27,50 gulden.

Kompa nanzi ta bai Broadway
Shon a Rei wil voor zijn 50e verjaardag een grandioze show organiseren met veel entertainment van talentvolle jongeren. Hij zoekt de beste producer van Curacao en gaat met Kompa Nanzi aan het werk. Nanzi is van plan een grote school te ontwikkelen voor grote talenten en kent veel talenten op het eiland. De succesvolle Nanzi stemt toe om Shon a Rei te helpen, maar heeft wel een verborgen agenda. De cast van Kompa nanzi ta bai Broadway bestaat uit de La Tentashon Performing Arts Academy en talenten van Luna Yen. De Papiamentstalige voorspelling is zaterdag en zondag om 20.00 uur te zien bij La Tentashon. Entree is 10 gulden.

www.versgeperst.com