• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In verband met de ‘I love Curacao clean’ actie die vorige week begon, wordt iedereen opgeroepen zijn vuilnis op straat te deponeren. Er worden speciale bakken in de buurt geplaatst voor het vuil en ook afval dat op de straat is gezet, wordt meegenomen. Wacht wel even tot jouw buurt aan de buurt is.

De schoonmaakactie is maandag 5 september begonnen in Montaña en eindigt 7 oktober in Ronde Klip-Abrahamz. Maandag kunnen bewoners van de volgende buurten hun troep op straat zetten: Bellevue Resort, Charo, Domi, Habai, Juan Domingo, Mundo Nobo, Otrobanda, Royal Palm Resort, Seru Domi en Welgelegen.

Dinsdag en woensdag
Dinsdag vervolgt de route door Hamber, Hato, Julianadorp, Mahuma, Piscadera, Romar, Rooseveltweg en Seru Mahuma. Woensdag zijn De Savaan, Fortuna Ariba, Juan hato, Maduro Luis Paula, Seru Fortuna en Sta. Maria aan de beurt.

Donderdag en vrijdag
Donderdag is de eer aan bewoners van Marchena, Paradeis, Sans Souci, Sta. Elena, Torenquest, Veeris en Wichi. De laatste werkdag van de week worden Cabo Berde, Fortuna Abou, Goede Hoop, Muizenberg, Salsbach, St. Jacob. Stenen Koraal en Stenen Koraal FKP aangepakt.

9 reacties op “Al het vuil de straat op!”

 1. @ Jeroen, we kunnen beginnen met twee zakken aan elkaar te plakken, we moeten wel enige inventiviteit ontplooien om jou probleem op te lossen, pero nos por, don’t worry.

 2. Ik mis een heleboel buurten. Komen die ook aan de beurt?

 3. @Totekki, Waar halen we een vuilniszak die groot genoeg is voor Ivar Asjes?

 4. Cluppie “heren” die Jeroen opsomt zijn met zekerheid goede “zakkenvullers” dus dat moet wel lukken om ze als grof vuil te laten ophalen!

 5. @Jeroen, als het in van die vuilniszkken zit wordt het meegenomen !

 6. Al het vuil de straat op, nou als er één overbodig verzoek is is het dit wel. HET VUIL LIGT ALTIJD AL OP STRAAT.

 7. En op welke dag mogen we dan Wiels, Schotte, Wilsoe, Jamaloodin en Asjes bij de rest van het afval buitenzetten?

 8. Al het vuil de straat op??? Dat is nu juist een probleem hier..

 9. ummmmm… I love PART of Curacao Clean?

  I love Bandabou clean!