• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Altijd al een Curaçaos instrument willen bespelen? Of een eigen landhuis willen maken? Joy organiseert deze week verschillende activiteiten voor kinderen bij de naschoolse opvang (NSO). Dit gaat vooraf aan de Siman di Kultura in oktober.

De kinderen kunnen vanaf maandag terecht voor activiteiten bij de NSO. Maandag kunnen de kinderen kalebassen versieren. Dinsdag kunnen ze hun eigen landhuis maken en woensdag kunnen de kinderen genieten van lekker eten van de Kushina Krioyo. Donderdag hebben ze de kans om Curaçaose instrumenten te leren bespelen en vrijdag wordt er het Curaçaose museum bezocht.

Siman di Kultura
Siman di Kultura is in 2004 is in het leven geroepen om het cultureel erfgoed meer in beeld te brengen. Over enkele weken staat ons eiland weer in het teken van deze cultuurweek. Tijdens Siman di Kultura wordt er stilgestaan bij de positieve invloed die de Curaçaose cultuur heeft op het toerisme. Er staan verschillende culturele activiteiten en bezienswaardigheden op het programma.

Aanmelden
Om je kind aan te melden voor een of meer thema-middagen, mail dan naar jessica@joycuracao.com. De kosten van een thema-middag zijn 35 gulden. Om de hele week aan de activiteiten deel te nemen betaal je 125 gulden. Deze prijzen zijn inclusief lunch en tussendoortjes. De activiteiten beginnen om 13.00 uur en vanaf 17.00 uur kun je je kind weer ophalen bij de NSO.

www.versgeperst.com