• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Vrouwennetwerk Curaçao (SVC) verkiest advocatenkantoor ‘VanEps Kunneman Van Doorne’ als meest vrouwvriendelijke bedrijf van Curaçao. Gisteravond werd de SVC-Award uitgereikt door Waarnemend Gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede aan kantoordirecteur Esther Jansen.

De SVC-Award werd gisteravond voor de vierde keer uitgereikt. Van de twaalf aangemelde bedrijven, werden er vijf bedrijven genomineerd. Het advocatenkantoor was ditmaal de gelukkige en mocht de award in ontvangst nemen.

Kroon
“Deze prijs zien wij als een kroon op ons werk en een erkenning van ons beleid. Wij streven naar een goede work-life balance voor iedereen en helpen vrouwen om hun kwaliteiten en talenten zichtbaar te maken in ons bedrijf”, aldus kantoordirecteur Jansen.

Beloning
De SVC-Award is door de Stichting Vrouwennetwerk Curaçao in het leven geroepen om organisaties te belonen, die met hun visie en aanpak een werkomgeving creëren waarin vrouwelijke medewerkers genoeg ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Belangrijke beoordelingscriteria waren onder andere de verdeling tussen man en vrouw bij de leidinggevende functies en gelijke arbeidsvoorwaarden voor iedereen.

Striving for excellence
De feestelijke avond vond plaats in het Hyatt Regency Hotel, met als thema ‘Striving for excellence’. Danzartestudio verzorgde een prachtig optreden, waarin lokale jongeren schitterde in gedurfde en kunstzinnige circusacts. Jezelf blijven verbazen, ontwikkelen en overtreffen was de boodschap van deze inspirerende avond.

www.versgeperst.com