• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een week lang genieten van variërende culinaire hoogstandjes uit de keukens van Curaçao. Na twee succesvolle jaren, wordt ook dit jaar de Restaurantweek georganiseerd. 33 restaurants stellen in de week van 1 tot en met 7 oktober een gevarieerd menu samen voor een scherpe prijs.

Het idee van Restaurantweek is komen overwaaien uit New York waar het al jaren een enorm succes is. Het concept is bedoeld voor iedereen die van goed en gezellig eten houdt. Restaurantweek Curaçao werd in 2009 in het leven geroepen met het doel de restaurants van Curaçao in de spotlight te zetten en iedereen voordelig te laten genieten van het lekkers dat ons eiland biedt.

Prijs
In de eerste week van oktober zetten meer dan dertig restaurants hun deuren wagenwijd open voor bezoekers. Elk deelnemend restaurant maakt speciaal voor de Restaurantweek een exclusief 3-gangendiner dat specifiek is toegespitst op de specialiteit van het restaurant Dit jaar is er keuze tussen twee categorieën: één 3-gangenmenu van 45 gulden en één van 60 gulden. Voor een overzicht van de restaurants en informatie kun je de website bezoeken. Reserveren is vanaf vandaag ook mogelijk. Versgeperst.com is net zoals vorig jaar de hoofdsponsor van Restaurantweek Curaçao.

2 reacties op “Derde Restaurantweek op Curaçao”

  1. Goed idee. Maar niet elk restaurant heeft een goed menu voor de special prijzen.

  2. Hebben de bewoners van Korsou toch nog iets om naar uit te zien.
    Pa bien Versgeperst!! Masha Danki voor de sponsoring.