• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor Monifa Jansen was de teleurstelling groot toen zij hoorde dat ze te jong was om deel te nemen aan de Miss Universe verkiezing 2011. Evalina van Putten nam haar plaats in. Maar Jansen heeft besloten volgend jaar alsnog een gooi te doen naar de titelMiss Universe 2012.

“Eigenlijk zou het volgend jaar weer niet doorgaan.”, vertelt Jansen trots. “De vraag was of ik volgend jaar wel weer mocht meedoen omdat het misschien niet eerlijk zou zijn om een tweede keer als Miss Curaçao benoemd te worden. Nu is toch besloten dat het kan.”

Laatste 16
Jansen zag Evalina van Putten als haar grootste rivaal. “We kennen elkaar wel, maar alleen op zakelijk gebied.” Het model is van plan volgend jaar tijdens de Miss Universe verkiezing beter in het Engels te communiceren dan van Putten. “Ik wil graag bij de laatste zestien eindigen, maar dat is ook afhankelijk van mijn concurrentie”, zegt Jansen.

Toekomstplannen
“Voordat besloten werd dat ik mee ga doen aan Miss Univers 2012 had ik mijn studiejaar al afgezegd.” Het besluit heeft geen invloed gehad op haar schoolplannen. “Na de verkiezingen volgend jaar wil ik rechten gaan studeren in Nederland. Mocht ik Miss Universe 2012 winnen dan zal het anders lopen, dan mag ik naar de United States.”

4 reacties op “Jansen waagt nog een poging”

 1. @que vadis, volgend jaar is er geen Miss Curaçao verkiezing, anders blijven wij tot het einde der dagen met twee Missen zitten, één die dat jaar naar de Miss Universe verkiezing gaat en de andere het jaar daarop and so and so on. Nou heb ik het gevoel dat ik voor mijn beurt praat (doe ik wel vaker) maar het lijkt mij DE oplossing. Dit idee is helemaal gratis, een cerbez in Chobolobo wordt echter niet afgeslagen.

 2. En ze start nu al met de echte Miss Universe “gedachte”, “black is back” .Zal de Miss Universe organizatie haar echt in dank afnemen.

 3. Ze was de verdiende nummer 1 voor curacao, voor de rest kan ik niet praten maar ze was in ieder geval wat brains betreft toch wel beter. America of hoe de beste man of vrouw ook heet mag wel eens op een lees cursus of wellicht planning voor gevordenen als ik het goed schrijf. Misschien dat hij of zij dan wel eens de papieren goed lees zonder vertrokken te zijn met de noorder zon.

 4. En wat gebeurd er met de nieuwe (nog te kronen) Mis Curacao?

  We verwachten altyd hoog te eindigen, ondanks we weten wat we in huis hebben. Het gaat niet alleen om het uiterlijke, maar om de algehele uitstraling en de intelligentie.