• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het plannen van zaken is een hele klus en veel bedrijven kampen dan ook met problemen hiermee. ActionCOACH houdt daarom wereldwijd workshops in het maken van kortetermijnplanningen waar inmiddels 15000 ondernemers aan deel nemen. Volgende week staat de workshop op Curaçao in het programma.

“Jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat korte planningscycli voor Midden- en Kleinbedrijf-ondernemers veel effectiever zijn”, laat ActionCOACH weten. “Toch zijn er maar weinig ondernemers die met korte termijn plannen werken.” Redenen waarom ondernemingen geen plan opstellen zijn volgens ActionCoach vaak gebrek aan tijd of kennis.

Realiseren van doelen
“Door gericht na te denken over waar een ondernemer met het bedrijf naar toe wil en dit vervolgens te vertalen in een actieplan voor een kwartaal wordt helderheid gecreëerd. In het plan worden actiepunten en doelen voor het team opgesteld. Terwijl een visie inspireert en motiveert helpt een concreet stappenplan bij het daadwerkelijk realiseren van doelen.”

Meer dan honderd
De workshop wordt vrijdag 23 september voor de negende keer gehouden op Curaçao. De laatste jaren hebben meer dan honderd bedrijven op het eiland al een keer meegedaan aan de workshop. Elke bijeenkomst behandelt een ander thema waaronder planning, sales, marketing, teambuilding en bedrijfsvoering. Voor meer informatie of het bijwonen van de workshop kunt u bellen met 5108789 of naar de website gaan.

1 reactie op “Plannen voor gevorderden”

  1. Wat is het thema dit maal? Personeelsbeleid 80/20 ?