• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jaarlijks zijn er op Curaçao 80 vrouwen die aan borstkanker lijden. De maand oktober staat in het teken van de ‘Breast Cancer Awareness Month’. Yoplait en Pieters Import & Co organiseren daarom op 1 oktober ‘Walk and Dance for the Cure’.

De Yoplait & MCB wandelroute begint op de Handelskade en eindigt op de Breedestraat. Naast deze wandeling heb je de mogelijkheid om je dansskills te showen tijdens de danswedstrijd. Het belangrijkste doel van dit evenement is het verzamelen van zoveel mogelijk fondsen voor Fundashon Prevenshon.

Optreden
De wedstrijd zal worden bijgewoond door overlevenden van borstkanker en hun familie en vrienden. Ook zullen verschillende Curaçaose artiesten, waaronder Skylar Dayne, Merietza Haakmat, Carlos Salsbach en Randy Cordelia, een optreden geven.

Inschrijven
Via deze website vind je een link waar je het inschrijfformulier kunt downloaden. Voor deelname aan de wandeling betaal je 12,50 gulden en voor de danswedstrijd 10 gulden waarbij je ook een t
-shirt ontvangt. Al het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan Fundashon Prevenshon. De wandeling start om 17.00 uur en voor die tijd kun je je deelnamenummer ophalen.

De Yoplait & MCB wandelroute gaat als volgt: Van Handelskade naar de Ryterkade, Wilhelminabrug, van Raderstraat, Bargestraat, Scharlooweg, Julianaplein, A. de Veerstraat, de Ruyterkade, Pietermaai, Hendrikplein, Breedestraat.

 

www.versgeperst.com