• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leila Lopes, Miss Angola, is gisteravond verkozen tot de mooiste vrouw van de wereld. Ze liet daarmee de top 5 finalisten uit China, de Filipijnen, Brazilie en de Oekraïne achter zich. Miss Curaçao Evalina van Putten viel af tijdens het kiezen van de semifinalisten.

Uit de 89 dames die meestreden voor de titel Miss Universe 2011 werden eerst door de jury zestien semifinalisten gekozen. Onze Miss zat helaas niet bij deze selectie. De zestien dames die wel werden geselecteerd waren Miss Nederland, Brazilië, Venezuela, Frankrijk, Colombia, Kosovo, China, Angola, Australië, Puerto Rico, Verenigde Staten, Oekraïne, Panama, Costa Rica, Portugal en Filippijnen.

Miss Universe 2011
De uiteindelijke winnares werd Miss Angola Leila Luliana da Costa Vieira Lopes. De 25-jarige Lopes woont momenteel in Engeland om Business Management te studeren. Vorig jaar oktober werd ze in het Verenigd Koninkrijk gekozen tot Miss Angola UK, de officiële vertegenwoordiger van de Angolese samenleving in het koninkrijk.

3 reacties op “Miss Angola wordt Universe”

 1. Gefeliciteerd!
  Nederland behoorde tot de 16 eersten.Dank Uvoor dejuiste vermelding.
  Zo menslievend gul!!! kan deAmigoe slik, slik bittere pil, niet zijn !
  Ontkennen wat de hele wereld heeft gezien!
  Dushi Korsow!
  Antina de Boer

 2. Teveel geld in ieder geval. Vraag is wie dat heeft betaald. De bevolking bijv? of uit de zakken van Schotte. Idd is het niet een al te intelligente kandidate. En dat is nu juist erg belangrijk bij de miss verkiezingen.

 3. Hoeveel heeft dit gekost? Intelligentieniveau lag lager dan de oorbellen!