• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kinderen kunnen hun hart weer ophalen in de WiFi-mobiel. Fundashon Gerrit Schotte heeft vrijdag zijn WiFi-mobiel, in het bijzijn van 300 kinderen, geherintroduceerd. De kinderen, afkomstig uit twaalf buurten, zijn met de bus opgehaald om de heropening bij te wonen.

Dit gebeurde in Landhuis Chobolobo tijdens een optreden van Popchi Zuly en Junior All Star Orchestra onder leiding van Feco Gomes. De WiFi-mobielen zijn uitgerust met iPad 2 en werken 100 procent op zonne-energie.

Milieu
Van maandag tot vrijdag gaan de Wifi-mobielen alle buurten in van 14.00 tot 18.00 uur. Zo wil de stichting de nieuwe technologie beschikbaar te stellen aan de kinderen van Curaçao zonder het milieu te belasten.

5 reacties op “WiFi-mobiel weer de buurten in”

 1. Ik heb zo’n donker bruin vermoeden dat de regering binnenkort gaat klappen en dat Schotte alvast begonnen is met campagne voeren. Als hij het allemaal zo goed bedoelt voor de bevolking, waarom heeft die internetkar dan zo lang (na de verkiezingen) stil gestaan?

 2. Is z’n verkiezingscampagne nu alweer begonnen?

 3. ik vind het een goed initiatief!

 4. Als heer Schotte zo groen en sociaal was als dat hij alsmaar naar buiten komt. Waarom negeert hij alle rechterlijke uitspraken rond en om de ISLA en vermoord zijn eigen volk en maakt het dagelijks nog zieker? En waarom als deze heer Schotte zo sociaal was laat hij de mensen stikken waar hij met zoveel tam tam het sociale wijkplan aankondigde en totaal niets gedaan wordt voor die mensen die jankend met hun problemen naar buiten kwamen en WEER in de kou staan door een vieze smerige politiek die door deze man gevoerd wordt!

  Deze heer Schotte is het worst wat we ooit in de politiek gehad hebben. Hij geeft onze kinderen en de bevolking alleen het voorbeeld hoe het NIET moet en hij hangt zich dagelijks op aan de vele beloftes die deze man met zijn gladde kabinet niet nakomen.

  En wij burgers kijken maar en laten alles op zijn beloop. Of… plukt u ook mee van zijn gladde praatjes?

 5. fundashon gerrit schotte draagt zijn naam, maar hij staat niet als bestuurslid ingeschreven bij KvK, daar staan twee andere namen.
  Met zijn naam en eerder ook zijn partij reclame op de zijkant heeft hij goed campagne kunnen maken voor zichzelf. En dat met USONA (lees nederlands geld)..Daar is het geloof ik niet voor bedoeld

  toevallig ook net na het negeren van de ISLA uitspraak.. wil hij toch nog zijn groene imago opvijzelen? moet hij ook niet stiekum vorige week de bouw bij weitje weer oppakken.. na ja als je een rechtelijke uitspraak negeert, waarom dan niet gelijk allemaal hey!