• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Vrouwennetwerk Curaçao (SVC) organiseert donderdagavond een feestelijke avond in het Hyatt Regency Hotel. Hier zal de SVC-Award 2011 worden uitgereikt aan het meest vrouwvriendelijke bedrijf op Curaçao. De award is, speciaal voor de SVC, ontworpen door kunstenares Hortence Brouwn.

De jury heeft verschillende bedrijven genomineerd voor de awards. Centrale Hypotheekbank, Fundashon pa Maneho di Adikshon, Taamskliniek, VanEps Kunneman VanDoorne en Wasserij Korsow zijn genomineerd en een van hen zal donderdag de bronzen award in ontvangst nemen. Het uitreiken van de award is bedoeld om bedrijven te stimuleren meer rekening te houden met de huidige situatie op arbeidsgebied voor vrouwen.

Striving for excellence
De avond, genaamd ‘Striving for excellence’, begint om 18.45 uur. Het programma bestaat uit verschillende presentaties van de genomineerde organisaties, het juryverslag en de uitreiking van de SVC-award. De award zal worden uitgereikt door waarnemend gouveneur Adèle van der Pluijm. Ook zal Danzarte Studio voor een spectaculaire act zorgen.

Voorbeeld
De winnende organisatie wordt beloond omdat zij een sterke visie en aanpak hanteren. De organisatie is erin geslaagd om vooral de vrouwelijke medewerkers ruimte te geven om optimaal te ontplooien in hun werk. De winnaar kan als voorbeeld dienen voor de Curaçaose samenleving.

1 reactie op “Vrouwvriendelijkheid valt in de prijzen”

  1. aquaelectra zal het wel ruim winnen !