• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is vandaag jarig, de jonge premier is nu 37 jaar. De premier laat zijn verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan en viert het samen met het volk. Schotte nodigt iedereen uit om van 17:00 uur tot 20:00 uur langs te komen bij een speciaal happy hour bij Landhuis Chobolobo.

17 reacties op “Schotte viert verjaardag met volk”

 1. […] blank of zwart. En de rekening? Na wat geklik op Facebook (en verwijzing naar Versgeperst.com, klik hier) kwam ik erachter dat Chobolobo van iemand was. Van de heer Schotte zelf. Dus het betreft een […]

 2. Is dat dezelfde Stella van Rijn die getrouwd is met Heerenveen van Inselair?

 3. “VOLK”??? Is hij deze kwalificatie ontgroeid????Hoort hij niet meer bij het volk??
  Als je je niets verbeeldt ben je ook niets. Samen met “het volk”.
  Wat een omhoog gevallen arrogante kwast.

  Een man zonder ruggengraat.

 4. Gefeliciteert minister president, laat dit het laatse jaar zijn dat u uw verjaardag viert als regeerder van Curacao.

  Nog en lang en gelukkig leven, maar dan wel buiten de regering, u bent er nog niet klaar voor en uw coalitie stinkt.

  Waarom laat u de MAN en PS niet vallen en gaat u regeren als tweede hand van Emily?, dan kunt u nog wat leren en het land weer op orde krijgen. Een prima kans om volwassenheid te leren als bestuurder, wie weet wordt u dan wel in de toekomst met een meerderheid gekozen, en niet voor uw charisma maar omdat u heeft laten zien, als tweede man onder Emily, dat u het wel kan.
  YWN

 5. Nou Gerrit,

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat en maar een grote jongen mag worden…..
  ik geef je even geen hand, ben een beetje bang dat ik hem niet terug krijg…..

 6. Benieuwd of er nog mensen een leuke kleurplaat met kleurpotloden aan hem gegeven hebben als cadeautje.

 7. Grappenmaker is het. Hij is eigenaar (aandeelhouder) van die tent en betaalt de rekening met de creditcard van de regering (lee het volk dus). Hakim zei tenminste eerlijk dat hij er ook aan moest verdienen.
  @Bert van Dijk Stella van Rijn heeft ook een dubieus verleden met geld achteroverdrukken in een stichting. Zij past dus prima in deze club.

 8. 37 jaar?????? Die man lijkt op 45. Hij heeft te veel stress ja, van al de problemen ………..in het land of van iets anders.

 9. ..en wie gaat dit betalen, zoete (zotte?) lieve Gerritje…
  Als de lokale yu di korsow ook maar een beetje historisch besef heeft, begrijpt hij/zij dat de spiegeltjes en de kraaltjes thans zijn vervangen door alcohol en andere versnaperingen. Rings a bell….????
  Wat een niveau…pfff. Het wordt inderdaad tijd voor een hoop burgerlijke ongehoorzaamheid!

 10. @ Sjakie, was dat waarom onze regering 50 kaarten moest hebben, smaakt mij naar een koekje eigen deeg, hoop ik maar dat de gasten wel genoten hebben. Die kinderen op Banda Abou gaan wel weer met honger naar school.

 11. Ha, wordt lachen met die persoonlijke PR man van Schotte die als een wethouder Hekking achter hem aanloopt, business class de hele wereld overvliegt en in 5 sterren restaurants dineert en dat alles tegen een ministersalaris.
  Maar hij is nog niet zo erg als Stella van Rijn, voorheen een bleke tiep miep bij de lokale aannemersclub maar die nu al haar principes overboord heeft gezet door een megasalaris te accepteren als – laat ik het netjes zeggen omdat deze reactie anders niet geplaatst wordt – persoonlijk assistent van Schotte, bekend van examen- en credit card fraude.

 12. onder welke noemer wordt dit feestje verbloemd in de suppletoire begroting?

 13. Betaalt hij dit uit eigen zak of betaalt het volk hiervoor?

 14. Het zal wel stil blijven!!!

 15. Dat feestje had hij toch al gevierd bij curacao North Sea Jaz?

 16. Hoop wel dat hij dan zijn kogelvrijvest aantrekt, staat zo lekker stoer en dat item mist hij nou ten ene male. De lapzwans.

 17. Geweldig kom ik ook op de foto gemaakt door de PR man van Schotte, ik zie er naar uit…….. Of toch beter naar Papagayo gaan moeilijke keuze.