• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose ondernemer Papito Zielinski is sinds gisteren lid van de Marine Club Rotterdam. De ondernemer is al 25 jaar actief in de haven van Rotterdam. De Marine Club is een toonaangevende club waar grote namen op gebied van ondernemen lid van zijn. 

Het lidmaatschap bij de club staat alleen open voor diegenen die werkzaam zijn in een hoge leidinggevende functie in de haven –of transportsector in Rotterdam.

CaribLogistitics
Zielinski is directur van CaribLogistitics, een expeditiebedrijf gevestigd in Rotterdam. Ook zet de ondernemer zich in op het gebied van honkbal, een sport waar veel Curaçaoënaars in uitblinken. Hij is voorzitter van Sparta-Feyenoord en lid van de organisatiecommissie van het grote internationale honkbalevenement ‘World Port Tournament’.

Trots
Zielinski is ontzettend trots op zijn Curaçaose afkomst en was dan ook vereerd met de voordracht. Hij vertelde emotioneel dat zijn gedachten op dit moment vooral uitgaan naar zijn overleden moeder. “Zij kent de weg die we samen hebben gelopen”, aldus Zielinski.

Door: Daniëlla Vermeer

1 reactie op “Marine Club is Curaçaos lid rijker”

 1. Beste lezer(es)
  Van een van mijn Antilliaanse studenten (hogeschool Rotterdam) kreeg ik de tip om
  de activiteiten van de stichting Jongeren Coaching & Talentontwikkeling te proberen om ook op Curacao te introduceren. zie web-site Jocotal
  Voor wie kunnen wij wat betekenen? Ik zoek een contactpersoon, die belangsteliling heeft voor onze doelstelling.
  Overigens mijn complimenten voor jullie site.
  Met HART elijke groeten
  John Moens