• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Heb je behoefte om je lachspieren te trainen? Woensdag verzorgt Pampus een Comedy Night, met dit keer twee populaire stand-up comedians uit Nederland. De Surinaamse Rayen Panday en de Nieuw-Zeelandse Bob MacLaren verzorgen een avondje lachen, gieren en brullen.

Rayen Panday
De jonge Zaandammer voelt zich een drie-eenheid: Surinaams, Hindoestaans en Nederlands. Hij won in 2008 de persoonlijkheidsprijs en schrijft teksten voor het programma ‘zo: Raymann’. Panday houdt niet van verrassingen. Daarom voldoet hij aan alle verwachtingen. Hij gaat nergens tegenin, hij zorgt ervoor precies te weten wat er gaat gebeuren en doet precies wat hem gevraagd wordt. Want alleen dan ben je er zeker van dat je niet wordt verrast.

 

Bob MacLaren
Bob won de ‘New Zealand Funnyest Face Award’ en werd daarmee uitgeroepen tot grappigste man van Nieuw Zeeland. Kort daarna heeft hij de kiwi’s ingewisseld voor tulpen en werd hij in Nederland bekend als comedian en regisseur van diverse cabaretfestivals. Ferrari’s, zwemmen, politiek, Nieuw Zeeland en andere onderwerpen komen voorbij in zijn show. Het lijkt allemaal zo simpel door het gemak waarmee MacLaren zijn verhaal doet.

 

Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 en aan de deur 22,50. De avond begint om 21.30 uur.

2 reacties op “Zin in een avondje lachen?”

 1. Misschien kunt u Wiels en Schotte ook op het programma zetten.
  Succes verzekerd, je komt de heeeeele week niet meer bij!!!
  Wat een onzin kramen deze gasten uit, maar ja gezien hun opleiding kan je niets beters verwachten.
  Maaaaar het is wel om je in een deuk te lachen enne uitverkocht huis!!!

 2. Zin in een avondje lachen ? Nee hoor, ik lach me de hele week al rot om de grollen en grappen Van Gerrit + Wiels & Co en dat vooralsnog helemaal gratis (met nadruk op vooralsnog).