• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De veelbesproken film over het leven van muzikant Rignald Recordino (Doble R) wordt nog één keer vertoond. De première van ‘Doble-R su mundu ta lora’ zorgde voor zoveel emotie en herkenning bij het publiek, dat Buurtcentrum Souax de documentaire nog een keer afspeelt voor geïnteresseerden.

De documentaire wordt in het buurthuis aangevuld door opnames van liedjes van Doble R door het Metropool Orkest. De muziekschool zal voor de start van de documentaire de bezoekers al in de sfeer brengen door muziek van de hoofdrolspeler voor te dragen. Rignald Recordino zelf heeft toegezegd de documentaire samen met de aanwezigen te komen bekijken.

DVD’s
Doble-R su mundu ta lora wordt vrijdagavond nog één keer afgespeeld. Het programma in Buurthuis Souax begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is gratis. Tijdens de avond zullen er ook DVD’s van de film te koop zijn.

3 reacties op “Doble R draait door”

  1. Vind jij dat vreemd. Rignald Recordino is een van de weinige Curacaose componisten die erkenning hebben gehad voor zijn werken in leven. Sedert november vorige jaar zijn concert met het Metropoll orkest te Amsterdam was die man kontinu met zijn activiteiten. Bijeenkomsten hier, bijeenkomsten daar. De ontmoeting van vrienden die je lang niet meer heb gezien,waar je mee met muziek bent begonnen. Het is een heel grote emotioneel moment om ze allemaal weer te ontmoeten.Die man heeft geen rust gehad sedert dat concert. Rignald Recordino is een soort Ridder een soort Koning in de orde der Curacaose componisten. Mijn dankt gaat ook uit naar alle die organisatoren die dit tot stand hebben gebracht. Het was ook een machtige organisatie de IKO. Elise dit zijn nou de positieve dingen die er ook op dat kleine eilandje gebeuren. Deze man wordt door het gehele Antilliaansevolk gedragen.

  2. was that broadcasted on Dutch TV?: “uur van de wolf “on the NTR – check the site?

  3. How do I get a copy?? For sale online somewhere??