• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Raffinaderij Isla speelt een grote rol op Curaçao: voor sommigen negatief, maar voor anderen ook positief. Foto Comité Isla is benieuwd naar jouw visie: hoe zie jij de Isla in de Curaçaose samenleving? Het comité daagt iedereen uit om jouw visie uit te beelden met een foto.

Alle ingezonden foto’s zullen van 7 tot en met 19 november tentoon worden gesteld in de Bibliotheek aan het Waaigat. Een jury bestaande uit drie leden zal de foto’s onder de loep nemen en in totaal zes winnaars kiezen: drie kleurfoto’s en drie zwart/wit foto’s. De winaars slepen prijzen in de wacht van 100 gulden voor de derde plaats, 200 gulden voor de tweede plaats en 300 gulden voor de eerste plaats.

Wat moet je doen?
Iedereen die zijn of haar visie in beeld kan brengen, mag meedoen aan de wedstrijd. De foto’s moeten tussen 3 en 7 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur worden ingeleverd de Herculesweg 13 in Jongbloed op fotopapier formaat 20×25. De foto’s moeten ook digitaal worden ingezonden via fotowedstrijdisla@gmail.com. Bij de foto’s moet je je naam, adres, telefoonnummer en eventueel je e-mailadres vermelden. Per persoon mogen er drie foto’s worden ingeleverd. Voor meer info of vragen kun je kijken op de website  of bellen met 7384806.

3 reacties op “Isla in beeld”

 1. Alleen voor de werknemers positief, want die verdienen er hun boterham mee. Voor de rest niks dan vervuilende ellende. Ik denk dat de rook ook de marketing afdeling van isla naar het hoofd is gestegen…

 2. Een PR initiatief, na de uitspraak van de rechtbank! Beetje laat. Als de ISLA ook wat gaat doen aan de uitstoot…

 3. Ik hoorde dat de PDvSA het comité financiert. De uitslag staat dus al vast.
  Foto’s met enorme rookwolken van het affakkelen vallen buiten de boot!!!

  Misschien kan SMOC nog wat “mooie” foto’s inzenden.