• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Tuma mi Man organiseerde afgelopen weekend de vierde editie van Goals 4 Kids, een mini-voetbaltoernooi waar 35 teams van lokale bedrijven aan hebben deelgenomen. Met de opbrengst van het toernooi wordt de opvang van kinderen gefinancierd.

Fundashon Tuma mi Man is een professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 12 jaar. Zij zijn hier voorzien van een goede leeromgeving.

Het evenement
Goals 4 Kids werd aangekleed met een kids corner, een food corner en live muziek. De kinderen waren met de hele familie welkom om een bezoek te brengen aan het voetbaltoernooi.

Wisselbeker
Op de velden van CVV Willemstad streden 25 herenteams en vier damesteams om de wisselbeker. Van de herenteams is Banco Mercantil kampioen 2011 geworden. Van de damesteams heeft Citco de wisselbeker veroverd. Dankzij de financiële steun van sponsors en vrijwilligers was de netto-opbrengst dit jaar 36.000 gulden.

Groot succes
Fundashon Tuma mi Man kijkt terug op een groot en succesvol evenement dat volgend jaar weer plaats zal vinden.

2 reacties op “Goals 4 Kids groot succes”

  1. Meer foto’s volgende week op de website van Goals 4 Kids! Houd www.amicorp.com/g4k en/of www.tumamiman.com/g4k in de gaten… Bedankt aan de redactie van Versgeperst voor jullie steun! Op naar volgend jaar: eerste lustrum G4K!!

  2. Was zoals elk jaar weer een groot feest.. Gezelligheid en mooie voetbal wedtrijden. Ook leuk dat er nieuwe winnaars waren. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!