• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

drum.jpgCURAÇAO – Een bomvol Ergilio Hato Stadion, een leuke en gezellige sfeer en natuurlijk hele goede brass- en drumbands. Dat waren volgens de organisatie de ingrediënten voor een zeer geslaagde Ultimate Drumchallenge, die zondagavond werd gewonnen door Brass Eternity en de Adventisten.

De Drumchallenge werd georganiseerd door Scouting Atiano. Jessica Damon van de organisatie: “Alle groepen hebben heel hard gewerkt en goed hun best gedaan. Ze hebben het de jury echt moeilijk gemaakt.” Uiteindelijk ging Brass Eternity naar huis met de prijs voor beste brassband en de Adventisten wonnen de prijs voor beste drumband.

Er waren veel mensen op het drumspektakel afgekomen. “Het hele stadion zat vol. De politie moest zelfs komen helpen om het verkeer in goede banen te leiden”, aldus Damon. “Gelukkig hing er een leuke sfeer en hebben we er met zijn allen één groot feest van gemaakt.”

1 reactie op “Ultimate Drumchallenge ‘groot succes’”

 1. Beste ……

  Ik verblijf 4 maand op Curacao en ik ben op zoek naar een winkel waar ik drumbenodigheden of drumstel kan kopen.

  Ik ben zelf een drummer en ben op zoek naar een winkel waar ik een drumstel kan kopen. En ik vroeg me af of ze hier ook drumlessen geven op het eiland. Ik heb al druk gezocht op internet maar kan tot nu toe niks vinden. Ik hoop dat iemand me verder kan helpen.

  Alvast bedankt voor de moeite,

  MVG

  Jeroen van Horen