• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Schotte heeft een donatie gedaan aan Stichting Prinses Wilhelmina Fonds op de eerste dag van de collectemaand voor september. Ageeth Termars, penningmeester van het fonds, werd vergezeld door de jonge Francis Maria die vijf jaar geleden aan botkanker, leed maar nu weer gezond is.

Ondanks dat Francis een been is verloren doet zij met haar prothese nog volop aan sport en andere activiteiten net zoals haar leeftijdsgenoten. Mevrouw Termars noemt Francis een voorbeeld voor alle jongeren die lijden of hebben geleden aan kanker. “Een kind dat veel heeft gestreden maar nooit de hoop verloor”, aldus Termars.

Wens
Het was een grote wens van Francis om persoonlijk kennis te maken met Premier Schotte en deze wens kwam gisteren uit in de Gouden Kamer in Fort Amsterdam, waar Schotte het geld doneerde.

Informatiecampagne
Het PWF is onlangs een nieuwe informatiecampagne gestart met de slogan ‘Een organisatie voor ons allen’. In verband met de collectemaand vindt het PWF het erg belangrijk dat de gemeenschap nader kennismaakt met de stichting en op de hoogte is van wat ze doen voor de mensen op het eiland, die aan de ziekte lijden.


4 reacties op “Schotte doneert aan fonds”

 1. Doneert hij zelf of gemeenschapsgeld?net zoals hij op kosten van CTB 60 kaartjes krijgt om naar NSCF te gaan!

 2. If you can’t beat them, join them!!
  Wordt nu waarschijnlijk binnenkort voorzien van de naam “Stichting Tula Fonds”

 3. Amen

 4. Matt 6:1-4: 1
   “Take heed that you do not do your charitable deeds before men, to be seen by them. Otherwise you have no reward from your Father in heaven. 2 Therefore, when you do a charitable deed, do not sound a trumpet before you as the hypocrites do in the synagogues and in the streets, that they may have glory from men. Assuredly, I say to you, they have their reward. 3 But when you do a charitable deed, do not let your left hand know what your right hand is doing,

  4 that your charitable deed may be in secret; and your Father who sees in secret will Himself reward you openly.