• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Alle remmen gingen gisteravond los tijdens het optreden van de Belgische zangeres Selah Sue. Mambo Beach stond vol met fans en liefhebbers van de muziek van dit opkomend talent. Het was een geslaagd voorprogramma voor het North Sea Jazz Festival aankomend weekend.

De avond begon met een pre-show van de bekende Curaçaose band ‘Acoustic Soul’. Het publiek kwam lekker los door de swingende covers waar de band het publiek mee verraste.

Veelzijdig
Selah Sue liet lang op zich wachten. Na de pre-show stond het publiek te popelen om de zangeres te zien. De band kwam op en de zangeres volgde. Zij gaf een geweldig energieke performance, waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze is. De sfeer was goed en het publiek was enorm enthousiast. De zangeres leek helemaal in trance te zijn. Fans gingen compleet uit hun dak en hiermee was het een succesvolle avond.

Selah Sue
Selah Sue werd bekend met haar eerste single ‘Raggamuffin’. “Dit nummer staat symbool voor mij”, vertelt de zangeres. “Het weerspiegelt mijn soul -en zangkant, maar ook mijn harde kant, tussen rap en ragga.” De genre waarin je haar muziek kunt plaatsen is een slimme smeltkroes tussen elektrische rock, organische hip-hop en soul-funk.

North Sea Jazz op Curaçao
Selah Sue was de derde artiest die het voorprogramma van het North Sea Jazz vulde. Maandagavond opende Los Van Van met een grootschalig concert op het Brionplein en dinsdagavond gaf Trijntje Oosterhuis een spetterende show. Vanavond staat Eliane Elias op het programma waarna morgen het festival officieel losbarst in het WTC.

3 reacties op “Optreden Selah Sue vol energie”

  1. Ik kon er op het laatste moment toch bij zijn. En wat een avond zeg! Ik vermoed dat we deze dame hebben zien vlammen aan de vooravond van wereldfaam! Het optreden was heel bijzonder. Trouwens, het voorprogramma was ook niet te versmaden. En ik wil ook even extra mijn waardering uitspreken over alle technische mensen, Want het gebeurt niet vaak dat ik alles uitstekend kan verstaan. Zowel het voorprogramma als Selah Sue klonk spatzuiver. Chapeau! Chapeau! Chapeau!

  2. jammer dat er geen pro foto’s zijn blackberry versteld niet alles. Optreden was erg goed, niet georganiseerd door CNSJ trouwens

  3. Geweldige show en ook perfecte organisatie! stuk beter dan bij Trijntje.. en morgen het echte werk!