• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het was een een groot feest gisteravond op het Octagonplein bij het Avila Hotel. Het volledig uitverkochte concert van Trijntje Oosterhuis was met 1300 gasten een zeer geslaagde opwarmer voor het North Sea Jazz Festival, dat vrijdag en zaterdag gehouden wordt. 

Na een bijzonder swingend voorprogramma van Gino Coelho zorgde Trijntje Oosterhuis voor een meer dan twee uur durende spectaculaire show. “Het blijft bijzonder om onze bezoekers zoveel plezier te zien hebben en ultiem te zien genieten”, aldus Menno Kreder namens organisator Shout Productions.

Avila Hotel Curaçao
Avila Hotel is een luxe resort vlakbij Willemstad. Het hotel met nagenoeg 200 jaar geschiedenis telt 150 kamers en is regelmatig gastheer voor concerten en optredens. Voor het komende North Sea Jazz weekend is het hotel geheel volgeboekt.

North Sea Jazz op Curaçao
Sinds 2010 is ook Curaçao het toneel voor het bekende North Sea Jazz Festival. Met grote namen, een Caribische sfeer en een enorme opkomst reden genoeg voor een vervolg aankomend weekend.

Programma
Het festival heeft op de vrijdag namen als Sting, Chic featuring Nile Rodgers, Earth, Wind & Fire, Terence Blanchard and Poncho, Sanchez, Danilo Pérez Trio en Levi Silvanie. Op zaterdag 3 september zullen Stevie Wonder, Dionne Warwick, Juan Luis Guerra, Chucho Valdes & Afro Cuban Messengers, Ruben Blades, Roberto Fonseca en Ronchi Matthew het dak eraf blazen.


17 reacties op “1300 gasten bij optreden Trijntje Oosterhuis”

 1. Trijntje kan wel goed zingen maar de organisatie was bar slecht

 2. DolfijnFM: “OPTREDEN TRIJNTJE OOSTERHUIS GESLAAGD! Ook het tweede Curacao North Sea Jazz Pre-concert kan terugkijken op een zeer geslaagde avond. Een uitverkocht Octagon Plaza bij het Avila Hotel genoot van Trijntje Oosterhuis. Twee uur lang speelde de Nederlandse zangeres voor een uitzinnig publiek.”

 3. La Prensa: “Konsierto di Trijntje Oosterhuis un Eksito!”

  .

 4. heeeeerlijke avond gehad; check youtube! WOW

 5. Ik heb genoten van het voorprogramma. Wat een show en wat hadden Coelho en co. een plezier samen en dat straalden ze echt ook uit naar het publiek.
  Tirijntje zingt inderdaad geweldig en wat een diversiteit van nummers paseerden de revue: van gospel tot Michael Jackson. Des te meer oh zo jammer dat het leek alsof Trijntje zelf niet genoot. Weinig expressie en plezier bij Trijntje te bespeuren reeds vanaf de aftrap en dat is helaas zo gebleven. Jammer voor zo’n meid met zo’n stem!

 6. Voor een goed concert mogen er geen irritaties zijn !!!! alles moet oke zijn >> allleen het weer kan een spelbreker zijn, maar dat was niet het geval.
  Licht – geluid – bar systeem ,enzovoort, ach waar heb ik het over ….. vrijdag wel oke

 7. Ik snap de kritiek ook niet helemaal. Wel heb ik gemerkt dat het geluid vooraan anders klonk dan verder naar achteren (anders, niet harder) maar ik heb geen last gehad van hinderlijk licht. Het bonnensysteem is inderdaad irritant, maar ik heb genoten en had een heerlijke avond.

 8. Wij zijn halverwege vertrokken.

 9. Jammer dat er Curacao concerten altijd slecht worden geregeld.. te lang wachten bij de bar, slecht geluid.. Jammer met een slecht gevoel naar huis

 10. Top, geweldig! Trijntje was super! Wat een stem heeft die vrouw! Organisatie was prima, heb gedronken, genoten en een leuke avond gehad!

 11. In een woord Fantastisch. Super georganiseerd en wat een stem!

 12. Top Avond gehad! Trijntje was super! Bedankt!

 13. Prachtige optreden wij hebben super genoten van Trijntje. Ik zeg volgend jaar weer..

 14. menno kreder en shout productions ! zegt meer als genoeg al … hoe vaak moet het nog verkeerd gaan… ik zou zeggen 6 op tien voor dit concert ! als ik dit eerder had geweten was ik niet gegaan !

  joost

 15. Wie had dat ook al weer georganiseerd??

 16. Teleurstellend optreden, geluid was slecht afgeregeld, haar stem ging vaak verloren in te veel muzikaal geweld er om heen. Storende spotlights richting publiek.
  Minder toeters en bellen is beter zou ik zeggen! Trijntje kwam niet overtuiigend over.
  En het bonnensysteem voor de bar was niet bepaald handig, je bleef zitten met restbonnen die niet meer te gebruiken zijn, dat is bij Brakkeput Mei mei veel beter geregeld.

 17. Gino was goed op dreef en Trijntje kan zeker zingen al leek het meer plichtmatig.. Organisatie rondom het event was wel slecht..