• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dolphin Suites Hotel is door Zoover verkozen tot Top Hotel in het Caribisch Gebied en won hiermee de ‘Zoover Award 2011’. De prijs weerspiegelt de constante positieve reviews die de gasten bij Zoover hebben ingediend. 

Slechts twee en een half jaar na de opening, kijkt het Dolphin Suites Hotel terug op een constante hoge bezettingsgraad en een hoge klanttevredenheid. Recensies van gasten tonen aan dat ze blij zijn met de persoonlijke en individuele service bij het hotel. “Het team is zo vriendelijk en is in staat om bijna alles voor u te regelen. We maakten gebruik van de boodschappen service, autoverhuur en pedicure behandeling in onze kamer!”, aldus een tevreden klant.

Onderscheiden
Het Dolphin Suites Hotel onderscheidt zich van andere hotels in het Caribisch gebied door het aanbieden van zeer persoonlijke service en een moderne en volledig toegankelijke accommodatie. Ook heeft het hotel het eerste Caribische Brucker Biofeedback Therapie centrum en de ligging van het hotel is een zeer populaire toeristische omgeving, dichtbij het bekende Curaçao Sea Aquarium.

Speciale behoeften
Dolphin Suites Hotel is momenteel nog steeds het enige hotel in het Caribisch gebied dat volledig toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het hotel heeft speciaal ontworpen en aangepaste kamers en het personeel is opgeleid om de gasten met speciale behoeften te kunnen helpen. Dit zijn een paar factoren waarom gasten met speciale behoeften vaak het Dolphin Suites kiezen als een thuis weg van huis.

Filosofie
Het hotel is trots te zijn verkozen als een van de beste hotels van het Caribisch gebied en streeft ernaar om deze positie te behouden en trouw te blijven aan haar filosofie: “Het bieden van een comfortabele en unieke accommodatie voor elk type gast, in het bijzonder mensen met speciale behoeften en hun gezin. Het verwennen van gasten die het eiland bezoeken voor therapie of vakantie, door het combineren van een persoonlijke service, tropische sfeer en de beschikbaarheid van gespecialiseerde apparatuur en medische zorg op aanvraag.”

www.versgeperst.com