• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De grote finale van de zangwedstrijd voor werknemers van McDonald’s vond afgelopen zaterdag plaats. De winnaar, Ishahier Monte, neemt het in Puerto Rico op tegen de winnaars van de andere Caribische landen. Het is de eerste keer dat Curacao aan de internationale zangwedstrijd mag deelnemen. 

De zangwedstrijd werd een groot succes. In een zaal vol met fans en collega’s traden de deelnemers van The Voice of McDonald’s op, en werden zij enthousiast toegejuicht. Er kan er maar een de winnaar zijn in elke competitie en ditmaal was Ishahier Monte van McDonald’s Sta. Maria, de gelukkige.

Tweede en derde plek
Op de tweede plek eindigde Jureme Pieter van hetzelfde McDonald’s filiaal en de derde plaats werd veroverd door Aldair Daal van McDonald’s Saliña Galaries. De juryleden waren Clarck ‘Yuyu’ Zalm, ‘Tito’ Doran, en Margie Bon-Regales, die kritisch hebben beoordeeld. Zij hopen dat de winnaar zich kan onderscheiden in de volgende stap van de competitie, de regionale wedstrijd in Puerto Rico.

Drie niveaus 
The Voice of McDonald’s kent drie competentieniveaus. Monte is met succes door het eerste niveau van de competitie heen gekomen. Nu gaat hij naar het tweede niveau van de competitie, voor de regio Caribisch gebied, om één van de drie plaatsen voor de Latijns-Amerikaanse finale te bemachtingen. Deze zal plaatsvinden in Buenos Aires, Argentinië. Het derde niveau is de finale waarbij de uitgekozen vertegenwoordigers zullen strijden om de wereldtitel in Orlando, Florida in 2012.

www.versgeperst.com