• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een mooie, schone binnenstad zonder graffiti. Dat is het plan van minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling). De minister heeft Curaçao Tourist Board (CTB) het startsein gegeven alle graffiti van de muren in het centrum van Willemstad te verwijderen.

Hakim is druk bezig met het blijven verbeteren en onderhouden van het toeristisch product van het eiland. Eerder kreeg CTB in dit kader al de opdracht enkele stranden onder handen te nemen en nu is de binnenstad aan de beurt. CTB is samen met Selikor begonnen om elk weekend verschillende plekken schoon te maken. Zij zullen nu ook van start gaan met de graffiti.

 Voor en na beelden van het schoonmaken

[scribd id=62905757 key=key-12yafeoxichxg0xwzdpd mode=list]

8 reacties op “Graffiti verdwijnt uit binnenstad”

 1. Initiatief aandoenlijk, MAAR wordt wakker en begin eerst met bv de ISLA, want als je op dat niveau durft aan te pakken dan pas zal ik respect tonen voor deze struisvogels!

 2. Meneer Hakim dit is top! Dit is goed voor het toerisme. Sprak laatst nog een paar Zweedse toeristen die de binnenstad hier “vies en een rotzooi” vonden. De strandjes op Banda Bou vonden ze fantastisch en een toeristische trekpleister in dop, maar de weg daar naartoe levensgevaarlijk, misschien tijd voor een 4 baans weg, met binnenberm? en hiermee meteen Banda Bou ontsluiten. Eigenlijk is dit bericht ook een beetje bedoeld voor dhr. Cooper maar misschien kunt u hem een seintje geven. Als u beide de schouders er onder zet is het snel geregeld.

 3. O.K. kade ff aansluiten nieuw spuiters ook een enkele reis bon futuro, daar kan je ze gewoon een kwast en een pot verf geven. Reed vorige week langs de struisvogel farm wellicht kunne ze daar ook wat doen ziet er beschamend uit voor een plek waar zoveel toerisme komt. (de wegen waren wel op geknapt ere wie het toekomt). Wellicht kunnen we ook wat arbeids krachten uit bon futuro gebruiken dit werkt in america erg goed en met de groei van de huidige criminaliteit zou het een mooi voorbeeld zijn.

 4. volgens mij horen grafffie en een stad bij elkaar. dan leeft de stad. kunst van deze tijd

 5. Is dit niet Coopers departement ? En ik ben het met Brin eens, “fresh walls”, en daar komt bij dat mooie graffiti aantrekkelijker is dan rotzooi die overal tegen muren ligt opgestapeld

 6. dit is ergens een beetje een lachertje…. graffiti artists zien alleenmaar “Fresh Walls!!” hahahhahaha

  ze kunnen beter OOK designated walls maken for graffiti artiesten die de kultuur van Korsou willen weergeven…..

 7. Goede actie meneer HakIm! (credit where credit is due)

  Lets continue to clean up the island… Misschien zal het sommige mensen te lang duren, maar Rome is ook niet overnacht gebouwd.

 8. Nasser. Geen woorden maar daden! Keep it up!