• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Evalina van Putten, die in september Curaçao zal vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezingen in Brazilië, kwam vrijdagmiddag terug uit Caracas. De afgelopen drie maanden is zij daar goed voorbereid op de schoonheidswedstrijd. Miss Curaçao werd op het vliegveld hartelijk ontvangen.

Van Putten werd op de luchthaven opgewacht door Minister Nasser el Hakim van Economische Ontwikkeling, die haar ontving met een bos bloemen en haar naar de uitgang begeleide waar de pers en het publiek op haar stonden te wachten.

Profileren en promoten
Zaterdagmiddag heeft Premier Gerrit Schotte haar ontvangen en succes toegewenst. “Een Miss draagt een grote verantwoordelijkheid, zij is het gezicht van ons land en heeft de gelegenheid ons land te profileren en promoten op internationaal niveau. Ik twijfel er niet aan dat mevrouw van Putten een uitstekende job zal doen in Brazilië”, aldus minister Hakim.

Vragen
De Premier gaf Evalina het advies om zich de komende tijd te verdiepen in wat er in de wereld gebeurt. Vragen die tijdens de wedstrijd worden gesteld zijn meestal gebaseerd op actuele gebeurtenissen in de wereld. Ze kan vragen verwachten over onderwerpen op Economisch, Milieu -en Sociaal gebied.

Vertrek
Evalina van Putten vertrekt op 22 augustus al naar Sao Paolo om mee te doen aan de verschillende programma’s die voorafgaand aan de grote dag van de verkiezingen worden georganiseerd. De Miss Universe 2011 verkiezing vindt plaats op 12 september.

www.versgeperst.com