• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het overleg tussen zeven landen over een nieuwe cruise in het Zuid-Caribisch Gebied is nog steeds in volle gang. Zeven overheden en de toerismebranche komen twee dagen bijeen in het Renaissance Hotel om dit plan uit te werken.

Premier Gerrit Schotte zei gisteren in zijn openingsspeech dat de twee dagen gebruikt worden voor het uitwerken van details. In september moeten deze details in de vorm van een memorandum of understanding (MOU) worden gepresenteerd wanneer de toerismeministers van de zeven landen bijeenkomen op Curaçao.

Droom
Schotte wees op het verschil dat de zeven landen gaan maken in de toerismewereld. “De politieke wens is er al van alle zeven landen. Nu is het taak voor de technici om het idee tot leven te brengen. Samen gaan we onze ideëen op papier zetten, onze ervaring samenvoegen en aantonen dat eenheid resulteert in succes. Wat als een droom is begonnen gaat werkelijkheid worden”, aldus Schotte.

Concept
De minister van Economische Ontwikkeling, Nasser el Hakim, wees gisteren op de nieuwe ervaring die geboren gaat worden. “Samen gaan wij een nieuwe route ontwikkelen die veel mogelijkheden biedt aan alle zeven landen. Vandaag is de start van het nieuwe concept. Een uniek nieuw droompakket dat een unieke ervaring voor de toeristen zal zijn’, aldus Hakim.

Bestemmingen
De cruise zal bestaan uit acht bestemmingen in zeven landen; Santa Marta (Colombia), Las Piedras (Venezuela), Aruba, Curaçao, Bonaire, Isla de Margarita (Venezuela), Trinidad & Tobago en Grenada.

1 reactie op “‘Cruise is een uniek droompakket’”

  1. Leuk zo’n regering, i.p.v zich bezig houden met regeren gaan ze touroperatortje spelen. Aan de andere kant is dat misschien het maximaal haalbare niveau van onze huidige volksvertegenwoordigers.