• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nederlandse kunstenares Liebeth Labeur is op het eiland! Zij staat bekend om haar kunstwerken met een modern en grafisch karakter. Labeur werkt aan een project over het einde van het bestaan van Shell op Curaçao en is hard op zoek naar een gevel of muur om haar kunstwerk te tonen.


In het project van Labeur over Shell op Curaçao zien we Nanzi verhalen terug. De verhalen worden in de sfeer van de jaren ’80 verteld door mensen die met andere schepen, zoals olietankers, naar Curaçao kwamen. Ook wordt er verteld over de nederlaag van de relatie tussen Curaçao en Shell.

‘In mijn hoofd en hart past het altijd’
Labeur groeide op als Shellkind op Curaçao. “Soms passen werelden mooi bij elkaar en soms lijkt het te wringen. Maar in mijn hoofd en hart past het altijd en anders zoek ik ernaar in mijn werk”, vertelt de kunstenares.

Muur gezocht
Voor het realiseren van haar muurbeschildering is de kunstenares op zoek naar een (zij)gevel van een huis of een muur van minimaal drie meter hoog. Heeft u tips of suggesties dan kunt u contact opnemen met het Instituto Buena Bista of met Liesbeth:
E-mailadres IBB: info@institutobenabista.com
Telefoonnummer: 7363605 of 5108450

Bezichtiging
Iedereen is van harte welkom voor de afsluiting van de residentie van Liesbeth Labeur. Op woensdagavond 28 september kun je in Klinika Capriles haar tekeningen en schilderijen bezichtigen. De toegang is gratis, geen reden dus om niet te komen.

2 reacties op “Muur gezocht voor beschildering”

 1. Leuk geschreven Fleur!

 2. Beste Liesbeth,

  Wat dacht je van het Quarantainegebouw!

  Succes, ben heel benieuwd!

  Maaike