• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vrijwilligers van het Marriott Hotel en Forward Operation Location (USFOL) hebben het publieke strand bij het Mariott, Sonesta Beach, goed onder handen genomen. Gewapend met vuilniszakken gingen de vrijwilligers aan de slag om het strand spik en span te maken.

Het initiatief kwam voort uit het idee om de unieke plekjes van Curaçao te beschermen, iets te doen voor de lokale mensen en de toeristen. “Veel families maken gebruiken van dit strand en het is daarom fijn om dit strand even mooi en schoon te maken als andere stranden op het eiland.”

4 reacties op “Vrijwilligers nemen strand onder handen”

 1. Zeer veel respect voor de cleaners !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MAAR het vuil dat er steeds weer verschijnt (ook in mondi en verspreid over eiland trouwens) wordt wel door “iemand” (PORKO’s van Korsou!!) op die plekken gedumpt.
  Hallo nestvervuilers met je hypocriete gedrag STOP met het dumpen van je PORKERIA en be part of a CLEAN KORSOU

 2. Kuwas, Op Aruba heb je witte stranden in de beschutte kom daar zo. VAn nature zijn de meeste stranden op Curacao koraal of steen stranden. Net zo als je onze “plasticbaai en houtjesbaai”hebt. De liggen van het land, stroming van de zee bepaalt of je gezegend bent met een mooi wit zandstrand waar verder geen koraal groeit.
  Accepteer de dingen zoals ze zijn.

 3. Ik heb deze mensen bezig gezien op pierebaai en ze doen HEEL goed werk. ook lokale mensen werden aangesproken om hun vuil in vuilbakken te deponeren maar spijtig genoeg werkt dit niet. Wel zeggen ons duchi eiland maar er is geen respect voor hun eiland.

 4. Nan ta por a kita tur e piedra nan tambe??