• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ‘De vibe is altijd goed, waar we ook spelen’, beloofde Orange Grove-frontman Michael Maidwell. Hij maakte gisteren zijn belofte meer dan waar en zorgde met zijn band voor een mooie avond op Zanzibar. Reggae en rock gingen anderhalf uur lang hand in hand en zorgden samen voor de beloofde vibes.

Hoewel aan de korte kant, het optreden van gisteravond had alles. Reggae, rock, eigen nummers en covers, alles is mogelijk voor Orange Grove. Zelfs een guerilla-act van party animal Tony Castro werd even snel ingepland. De lokale beroemdheid kon het niet laten even zijn freestyle-kunsten op het podium te vertonen.

Ontspannen
De ontspannen manier van optreden zorgde voor de goede sfeer op de stranden van Zanzibar. Naast nummers van het nieuwste album Fingerprints, kwamen ook covers van Bob Marley en de nieuwste hits voorbij. Het optreden werd afgesloten met een toegift die de voorste rijen flink los deed gaan.

Caribische tour
Orange Grove tourt vandaag alweer verder door het Caribisch gebied. Vanavond en morgen spelen ze op de Spice Beach Club in Bonaire. Volgende week worden ook nog Sint Maarten en Antigua aangedaan.

7 reacties op “Orange Grove maakt belofte waar”

 1. OG was echt tegek. Jammer van Tony C.

 2. jammer dat er geen parkeergelegenheid is.. en dan komt de politie met wielklemmen..

 3. echt TOP!! Super bedankt voor de review!

 4. Het was een onvergetelijke avond, dankzij Loading, Orange Grove maar vooral ook het heerlijke publiek dat los ging als nooit tevoren. Super! Thanks all !!

 5. En met veel dank aan ons fantastisch publiek !

 6. Het was een heerlijke avond. Fijn dat het volume zodanig was dat je niet op 10 meter van het podium hoefde te staan.

 7. Mooi optreden! De sfeer zat er zeker goed in!