• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wat krijg je als je internationale DJ’s, surprise acts en dansers loslaat op een boot in de Caribische zee? Juist, een knalfeest. Zaterdag worden de Miss Ann en Pelican klaargestoomd voor een Sexy Boat Party die de Caribische wateren zal laten bruisen.

Eargasm Management trekt de Curaçaose dancescene dit weekend nog een stukje verder. DJ’s uit New York, Beiroet, Curaçao en Venezuela zullen, vergezeld door entertainers, de Caribische zee laten schudden. Beide partyboten liggen zaterdag om 18.00 uur klaar in de haven. Na een paar uurtjes varend feesten, wordt het spektakel op het vasteland voortgezet bij Ay Caramba.

Muziek
DJ’s die je op de boten en tijdens de Afterparty zullen vermaken zijn DJ Natsuj (Curaçao, ook bekend als DJ Juice), Raichel (Venezuela), Ju (New York), Akiki (Beiroet) en de SRB Crew. Hun muziek zal variëren van house tot regaetton tot salsa. De dance acts zijn in handen van Nigeriaanse en Thaise talenten.

Tickets
Kaartjes voor de Sexy House Party zijn te koop in verschillende prijsklassen. Een normaal ticket scoor je voor 40 gulden. Hier krijg je een glas rum bij. Een VIP-ticket koop je voor 90 gulden en hier krijg je drie glazen rum en gratis shots bij. Ook hebben de VIP’s  toegang tot het dek. Met zowel het VIP als het reguliere kaartje heb je toegang tot de afterparty bij Ay Caramba. Kaartjes kun je reserveren via telefoonnummer 5114022 of via BlacBerry ping 2227688E.

www.versgeperst.com