• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Snorkelen, zwemmen, feesten en vooral dansen. De negende editie van de Curaçao Salsa Tour wordt vandaag afgetrapt. Salsaparen uit de hele wereld sparren de komende week tegen elkaar op de dansvloer en spijkeren ondertussen de amateurs een beetje bij. Waar is het feest?

Vanavond tussen 19.00 en 00.00 uur wordt bij dansschool Salsation het startsein gegeven voor een week van dans en plezier. Morgenavond kan je op dezelfde voet verder in het Wilhelminapark. Hier is vanaf 20.00 uur de Salsa Tour Kick-off Party. Het feest van vanavond kost 8 dollar (inclusief twee workshops), de Kick-Off Party morgen is gratis.

Donderdag
De een na laatste werkdag kan je deze week een stuk beter besteden dan normaal. Vanaf 08.00 uur gaat de Westside Tour van start bij het Christoffelpark. De tour neemt je langs Shete Boka mee naar Knip waar er een heerlijk barbecue staat te wachten. De tour kost 22 dollar. Vanaf 20.00 uur kan je je beste beentje voorzetten in Facade waar workshops worden gegeven. Ook gaat de Salsatour All in White Party van start in de nachtclub. Het feest duurt tot 02.00 uur, de workshops tot 21.00 uur. De workshops kosten 15 dollar, de All in White Party ook.

Vrijdag
Het weekend wordt deze week ingeluid bij Oceanclub St. Tropez. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kan je dansen en zonnen op de Salsatour Poolparty. ‘s Avonds is het weer tijd voor een feestje. Tussen 20.00 en 02.00 uur verandert de International School in één grote dansvloer. Verschillende paren zullen elkaar aftroeven tijdens de Curaçao Bacardi Salsa Competition. De poolparty bij St. Tropez kost 10 dollar, de salsacompetitie ’s avonds kost 30 dollar.

Zaterdag
Zaterdagmorgen is het oefenen geblazen. Vanaf 10.00 uur kan je vier uur lang de kneepjes van het salsavak leren in het Plaza Hotel in Punda. Om 20.00 uur gaat het dak van Brakkeput Mei Mei er traditioneel af tijdens de Salsatour Showcase & Dress to Impress Party. Tijd om je beste outfit uit je kast te trekken en je ogen uit te kijken! Kosten voor de de Showcase bij Mei Mei zijn 25 dollar.

Zondag
Het programma van de laatste salsadag ziet er druk uit. Van 10.00 tot 12.00 uur worden er in het Plaza Hotel workshops gegeven waarna de Salsa Tour om 12.00 uur verplaatst naar Mambo Beach. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je genieten van alles wat het Curaçaose strand te bieden heeft. Om 19.00 uur opent het Maritiem Museum haar deuren voor het laatste feestje van de Salsa Tour 2011. Tot 00.00 uur kan er gechilled en gedanst worden tijdens de Salsa Tour Chill out & Farewell Party. De stranddag op Mambo kost 3 dollar, de Farewell Party 10.

Packages
Voor de Salsa Tour zijn verschillende tickets te koop: package A geeft je toegang tot alle feesten en workshops en kost 225 gulden. Package B kost je 120 gulden en geeft je toegang voor alle feestjes. Package C kost 150 gulden en geeft je toegang tot de feestjes en twee workshops. Package D geeft je alleen toegang tot de workshops en kost 110 gulden. Kaartjes zijn te koop bij Mensings, Beep Beep, Albert Heijn, Tic Tac en Salsation.

Curaçao Salsa Tour 2010

www.versgeperst.com