• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het jaarlijkse Veiling Diner van Stichting Ride for the Roses heeft zaterdag circa 200.000 gulden opgeleverd. De organisatie spreekt over een succesvolle veiling die werd gehouden in Livingstone Jan Thiel Resort. Het geld wordt gedoneerd aan het Prinses Wilhelmina Fonds, dat zich inzet voor de strijd tegen kanker.

De avond werd geopend door een team synchroonzwemmers van zwemvereniging The Sharks. De muzikale omlijsting was in handen van Hypertension en Shirma Rouse met haar band. Het werd een sfeervolle avond rondom het zwembad waarbij 250 gasten konden genieten van een heerlijk diner verzorgd door chefkok Kurt Dekonick.

Veiling
Voor de veiling was er een schat aan items, waaronder kunst van lokale artiesten, een wijnreis naar Chili en een trip naar het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Tevens werden er hotelverblijven en etentjes in eigen land, alsmede gesigneerde shirts van bekende sporters geveild. Hoogte punten waren de verkoop van prive-concerten van de muziekformaties Rhyddm, Hypertension en Shirma Rouse. Gesigneerde gitaren van de Salsa Giants, die vorig jaar op het Curacaose North Sea Jazz festival stonden, gingen ook onder de hamer.

7 reacties op “Veiling Diner brengt twee ton op”

 1. ik heb ook altijd het idee, dat het PWF een rijke stichting is met kantoren en hoge directie salarissen.
  zo zijn er in NL een heleboel van die stichtingen die rijk zijn en op de centen zitten, om de salarissen te kunnen betalen.
  maar ik kan me vergissen.

  je kunt waarschijnlijk beter zo af en toe in je omgeving kijken en daar iemand helpen die het echt nodig heeft….

 2. What about de hond die jullie geveild hebben? Wat voor actie is dat?

 3. Goed hoor! En het is toch voor de lokalen? Kanker heb je genoeg hier lijkt me…

 4. Jammer dat die gitaar onder de hamer ging, had je vast nog iemand een plezier mee kunnen doen.

 5. Wanneer wordt er weer eens wat voor de lokalen geveild…..genoeg kinderen met honger en zonder opleiding……de rijken sponsoren terwijl de armen het nakijken hebben…..typisch hypocriete vervolging….

 6. Spekken van de Horeca, zo hebben meerderen op Jan Thiel al een duwtje in de rug gekregen……..de opbrengsten voor de Oranjes en de winsten voor de kanjers en maar hopen dat de donaties wel uit belasting gevrijwaarde fondsen werden vergoed….dan mag je spreken van de mooi success, toch zou het de uitbaters wel netjes staan om zelf ook wat aan het geode doel bij te dragen……

 7. Gaat de opbrengst nu naar het Prinses Wilhelminafonds Curaçao of naar de overkoepelende organisatie?