• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vakantie is leuk, maar voor sommige kinderen duurt het net iets te lang. Na buitenspelen, computeren en bankhangen treedt de verveling toe. Notabel organiseert daarom deze zomer de Terugnaarschool schrijfwedstrijd waar je onder meer een BlackBerry mee kunt winnen.

Wat is voor jou het ideale land om in te wonen? Waar is dit land en wat is er te doen? Om een prijs te winnen in de schrijfwedstrijd, beschrijf je dit ideale land in 1000 tot 1500 woorden. Je verhaal kan je digitaal insturen naar fundashonkonsiente@gmail.com  met vermelding van de naam, geboortedatum, geboorteland, school en klas.

Prijzen
Een team van drie juryleden zullen uit de inzendingen de winnende verhalen selecteren. De winnaar maakt kans op BlackBerry, een bedrag van 300 gulden om schoolmaterialen te kopen en een bedrag van 150 gulden om schoolmaterialen te kopen. De verhalen kunnen naderhand door Notabel online gepublicieerd worden.

Stimuleren
Notabel organiseert de schrijfwedstrijd samen met Robbie’s Lottery, Fundashon Konsiente, KADEWE en Bright Ideas & Services. Het doel van de competitie is kinderen te stimuleren om te lezen en hun gedachten te uiten op papier.

Tot en met 31 juli
Verhalen kunnen tot en met 31 juli 2011 worden opgestuurd. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 5 augustus 2011 om 10.45 uur in het radioprogramma Notabel van Radio Voz di Bonaire 94.5/7FM. Alle kinderen tussen 8 en 18 jaar op Curaçao en Bonaire kunnen meedoen.

1 reactie op “Schrijvend naar de top”

  1. Dus over drie dagen moet dit worden ingeleverd. Een ideaal land is voor mij waar mensen kunnen plannen!!!!