• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het milieu gaat een steeds belangrijke rol spelen in ons leven. Steeds meer bedrijven realiseren zich het belang van de natuur en investeren in duurzaamheid en milieubewust werken. Ook het Morena Resort doet hieraan mee en sleepte onlangs de vierde groene prijs in de wacht.

Drie jaar op een rij behaalde het Morena Resort een gouden certificaat van het grote globale ecolabel ‘Green Key’ en dit jaar kunnen zij hier ook een gouden award aan toevoegen. De Award kwam van het Europese milieukeurmerk Travelife.

Milieubewust handelen
“Morena Resort bestaat 2,5 jaar en heeft duurzaamheid al sinds de opbouw als uitgangspunt”, laat het reosrt trots via een persbericht weten. “Met in totaal 57 accommodaties wil Morena Resort inspelen op de het groeiende aantal toeristen dat het milieubewust handelen ook in het buitenland wil voortzetten. “

Zesttien accomodaties
Travelife Sustainability System is een wereldwijd onafhankelijk evaluatiesysteem op het gebied van duurzaamheid. Het systeem geeft inzicht in de zorg die accommodaties hebben voor hun medewerkers, de lokale gemeenschap en het milieu. Travelife bezocht zestien accommodaties op Aruba, Bonaire en Curaçao waarvan er vijf in de prijzen vielen.

1 reactie op “Morena sleept prijzen in de wacht”

  1. hardstikke goed hoor daar nie van, maar het is nog geen 1 procent van op het hele eiland en zal het ook nooit worden in geen 50 jaar althans