• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Midden in Punda, in èèn van de gezellige smalle steegjes is een oud pand helemaal opgeknapt tot trendy bar. De taal van de eigenaren is Zweeds, maar omdat waarschijnlijk niet iedereen dit begrijpt, doet het personeel graag zijn best je te helpen in een andere taal.

Het pand werd gebouwd in de achttiende eeuw en is in de loop der tijd veranderd in een bar. Na zeven jaar geen daglicht te hebben gezien, werden in juni dit jaar de deuren weer opengegooid en werd Otra Cosa geboren.

Suggesies
“Bij Otra Cosa geven we er de voorkeur aan nieuwe dingen te leren”, vertelt de website van de splinternieuwe tent. “We behandelen je als een speciale gast en staan open voor suggesties.” Bij Otra Cosa worden verschillende exotische cocktails geschonken, hapjes geserveerd en feestjes gegeven.

Only Madonna
Dit weekend bruist het ook weer bij Otra Cosa. Vanavond staat de bar helemaal in het teken van Madonna en worden er behalve haar songs, ook DVD’s afgespeeld van de superster. Om 16.00 uur gaan de deuren open en van 21.00 uur tot 22.00 uur is het happy hour.

Gay Party
Morgen opent de bar voor alle homoseksuelen tijdens de Gay-party, maar ook andere gay-friendly mensen zijn meer dan welkom. Otra Cosa gaat weer om 16.00 uur open. Presidente Beer is de hele avond verkrijgbaar voor vijf gulden.

 

 

 

Foto’s: Otra Cosa

2 reacties op “Otra Cosa brengt andere dingen”

 1. Deze tent is achter het keukenplein (Copacabana) of het straatje tussen little Switzerland en casa amarilla

 2. Waar is deze nieuwe toko precies gevestigd en wat is de website??

  Gr.
  Elisabeth