• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ze stond al op Lowlands en North Sea Jazz. Ze werkte samen met Intwine, Extince en Anouk. Nu is ze op Curaçao en ze zal je zaterdag op het podium van Pampus laten wegdromen bij haar album Chocolate Coated Dreams. Shirma Rouse is terug op het eiland!

Rouse zingt tijdens het optreden de jazz en soulnummers van haar debuutalbum Chocolate Coated Dreams. Het album is haar eerste solo-project, want de Curaçaose zangeres is vooral bekend om haar samenwerking met andere artiesten.

Achtergrondkoor
De in Nederland woonachtige zangeres zong al in het achtergrondkoor van onder andere Candy Dulfer, Anouk, Intwine, Wouter Hamel , Izaline Calister, Randal Corsen en Alain Clark. Veel mensen zullen haar ook kennen als zangeres van de Rootsriders, waarmee ze samen met Junior Tecla een ode bracht aan reggae-legende Bob Marley.

Gospel
Rouse begon haar carrière ooit als zangeres in de gospelkoren op St. Eustatius, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze zong op de grote Nederlandse festivals Lowlands, North Sea Jazz, Pinkpop en het Bevrijdingsfestival.

Optreden
Het debuutalbum is geschreven in samenwerking met Salle de Jonge en Bas van der Wal, opgenomen in Nederland en gemastered in New York. Zaterdag zingt Rouse de liedjes op het podium van Pampus. Bij het optreden, dat om 22:30 uur begint, wordt ze begeleid door Wietse Krikke en Willem Blankenburg.

www.versgeperst.com