• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerste vlucht van Insel Air naar Caracas was maandag een gezellige boel. Zowel Premier Gerrit Schotte als minister van van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ontwikkeling Charles Cooper en directeur van CTB  Ghatim Kabbara vlogen mee tijdens de promotievlucht. 

Voor vertrek werd er op Hato een kleine ceremonie gehouden om de vijftiende bestemming van de maatschppij te vieren. Hierna was het tijd om op te stijgen. Bij aankomst in Caracas werd iedereen welkom geheten door de Venezolaanse autoriteiten en hadden Kabbara en de Venezolaanse minister van Toerisme gelegenheid kennis te maken. Zij grepen de gelegenheid aan om te praten over een mogelijk samenwerking op het gebied van toerisme. Het drietal vloog dezelfde dag terug.

3 reacties op “Schotte, Cooper en Kabbara in Caracas”

 1. Heb je gezien hoe weinig ruimte mevr. Kabbara heeft naast die “volslanke” Cooper heeft?

  Heeft zich aan boord lekker volgegeten en wordt vervolgens door de marjonetten van Chavez voor schut gezet. Overigens net als Schotte die zich al 2 keer door zo’n Venozolaan heeft laten foppen.
  Weet hij ook eens hoe foppenvoelt, net zoals hij de hele bevolking van Curacao fopt ha ha ha.

 2. Het is natuurlijk belangrijk zulke ontwikkelingen voor onze economie. Maar dat 2 ministers de vliegtuig moeten instappen om lintjes te knippen en cakejes te snijden is te belachelijk voor woorden. Ga maar zo door Charles…volgende keer moet je twee stoelen reserveren anders kom je niet op je eindbestemming. Ga maar zo door Gerrit….jij komt er wel maar na de volgende verkiezingen op je eigen kosten.

 3. Stelletje jokers, hun Venezolaanse hermanos hebben hun aardig te pakken genomen, wat een afgang.