• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Energiek, brutaal en eigenzinnig. Jandino Asporaat  is het allemaal en kan voorlopig al zijn kwaliteiten kwijt in zijn eigen Dino Show. Gisteravond zat Nederland aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering waarin hij verschillende gasten ontving en de show stal met zijn eiland Curaçao.

De op Curaçao geboren comedian is van alle markten thuis. Hij schrijft, zingt, danst, maakt muziek, regisseert en presenteert. In 2005 werden zijn talenten flink beloont toen hij de Persoonlijkheidsprijs op Cameretten won. Hierna kon het alleen nog maar bergopwaarts gaan. Hij werkte mee met de succesvolle show Raymann is laat en in 2009 maakte hij een pilot voor de tv-show Comedy at Work in het kader van TV Lab. Het programma scoorde goed en was het best bekeken doordeweekse late night programma. Momenteel draait zijn derde voorstelling, Laat ze maar komen, in de theaters in Nederland.

Clini Clowns
Ook op Curaçao wordt hij regelmatig met open armen ontvangen. In december stond de comedian op het podium van Brakkeput Mei Mei samen met collega’s Howard Komproe en Roué Verveer en in januari werd Asporaat benoemd tot ambassadeur van Stichting CliniClowns. De Dino Show wordt tot en met 22 augustus elke maandag om 22.30 uur (Nederlandse tijd) uitgezonden op Nederland 3. Voor de aflevering van gisteravond klik hier.

1 reactie op “Eerste Dino Show zit erop”

  1. Ik zat maandagavond zelf niet aan de buis gekluisterd (ik was naar Take That!), maar ben wel een beetje fan van Jandino, dus heb ik de show teruggekeken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg vond tegenvallen … Een paar dagen ervoor heb ik zijn comedieshow ‘Buena Vista’ gekeken en die was erggg goed, dus ik had hoge verwachtingen, maar helaas … Ik vond vooral dat zijn gasten niets toevoegden en dat vonden ze zelf ook geloof ik … Het was redelijk nutteloos dat ze erbij waren. Maar goed maandag een nieuwe kans, dan zit ik wel voor de buis!