• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Onze fans hebben hun waardering voor onze muziekgroep getoond en wij hebben hen omarmd”, aldus een tevreden Axel Pikero. De bandleider van Dreams kan terugkijken op een geslaagde start van de Dreams Beach Tour. De band toverde de Caracasbaai zondag om in een paradijs voor feestgangers.

“Ik wil onze fans danken voor hun voorbeeldig gedrag”, vervolgt Pikero. “Wij hebben laten zien dat wij een openbare activiteit kunnen bijwonen en in alle vrijheid kunnen genieten van de sfeer en ons kunnen gedragen zoals dat moet.”

Tour
Het publiek stroomde zondag in grote getale toe en genoot van de eerste editie in een reeks van vier gratis concerten op de Curaçaose stranden. De tour wordt aanstaande zondag vervolgd.

2 reacties op “Dreams omarmt fans”

 1. Dat heb je wel gelijk in, maar je kan ook het palmflet van k- pasa bij alle snacks, movies en boekhandel halen voor tijdstippen van verschillende activiteiten etc…

  Maar je kan het ook online raadplegen en alles kunnen zien.

  Ik ben trouwens in nl, maar k kom vaak naar cur voor activiteiten en party’ s

 2. Toevallig was ik aan het hardlopen bij Caracasbaai en heb daarom wat van het feest meegekregen maar meestal lees ik pas achteraf op versgeperst dat er iets was. Idee: publiceer een agenda waarin staat wat er te doen is met een juiste datum en tijdsvermelding.

  Ooit las ik op woensdag in de krant dat vrijdag Seth Gaaikema zou optreden. Ben niet echt een fan maar het leek me wel aardig om die man eens te zien nu hij nog leeft. Kom je daar, blijkt het volgende week vrijdag te zijn. Vandaar het verzoek om ook een echte datum te vermelden.

  Lees op versgeperst dat er zeilwedstrijden zijn bij boka sami, sami sail. “Elke dag van 8 tot 22 uur”. Kom er de eerste dag rond 14 uur ‘s middags, zijn nog helemaal aan het opbouwen. Blijkt het ‘s avonds om acht uur pas te beginnen. Vandaar het verzoek om een redelijke schatting van de begintijd.

  Er zijn meerdere sites die een poging doen tot het publiceren van een agenda maar het is het allemaal net niet. Misschien kan versgeperst de toon gaan zetten?